Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyat kiabáltam indulatból a...

Olyat kiabáltam indulatból a gyermekemnek, amit nem gondoltam komolyan. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 20:41
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Mit kiabáltál, hány éves a gyerek?
2019. ápr. 16. 20:50
 2/14 anonim válasza:
100%

Mondd neki, hogy ne haragudjon, csak elszállt az agyvized, nem úgy gondoltad.

Beszéljétek meg higgadtan a problémát.

2019. ápr. 16. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Mekkora a gyerek?

2. Egyszerüen bocsánatot kérsz töle.

2019. ápr. 16. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele erről, mondd el, hogy indulatos voltál és megbántad. Őt is hallgasd meg, mit érzett, mit gondolt. Béküljetek össze. Ha enélkül hagyod, akkor nagyon káros a dolog. Ha viszont ki tudjátok őszintén beszélni, akár előrelépés is lehet a kapcsolatotokban ez a nehéz helyzet.
2019. ápr. 16. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
az ideg nem valogat ha van aldozat..:/
2019. ápr. 16. 23:01
 6/14 anonim ***** válasza:
15%
Biztos, hogy nem gondoltad komolyan? Ez nagyon rossz duma...így utólag neked is hihetetlennek hangzik, amit mondtál, de az hülyeség, hogy nem gondoltad komolyan.
2019. ápr. 17. 06:46
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ mennyire súlyosat mondtál.

Kövezzetek meg, de én még a mai napig emlékszem azokra a dolgokra, amit anyám a fejemhez vágott, amikor indulatos volt, és hiába kért bocsánatot, hiába bocsátottam meg, az érzés, a szavak, a hangsúly és az indulat még most is a fejemben van, és hiába próbálom félretenni, nem igazán sikerül. De persze, lehet, hogy csak én vagyok ilyen szörnyű alak.

2019. ápr. 17. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

(Bocs, hamarabb elküldte)

Tehát kérdezd meg, hogy emlékszik-e rá (ha nem a lelkébe gázoltál, ~3 mp alatt is elfelejtheti), ha pedig igen, akkor esetleg menjetek el egy hétvégi nap egy közös programra, vagy valami ilyesmire. Legalábbis szerintem ennél több lehetőség nem igazán van. :/

2019. ápr. 17. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha egy gyerek hisztizik, azt még megértem.

De egy felnőtt ne hisztizzen!

Vagy ha hisztizik mondja el, hogy ilyen az, amikor egy felnőtt hisztériázik.

2019. ápr. 17. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanígy vagyok, mint a 7-es. Ezek sosem múlnak el, főleg nem egy "ne haragudj"-ra. Vannak dolgok, amiket nem lehet utólag jóvá tenni.

Mai napig emlékszem rá, mikor anyám azért rúgdosott a földön, mert a bizonyítványomban volt egy kettes és ezt nagyon kellemetlennek tartotta a családtagok előtt. Mikor elment a vendégsereg, nekem esett és tépte a hajamat, rúgdosott, üvöltött velem, hogy anyaszomorító vagyok, majd a végén leköpött. Felnőtt fejjel már pontosan tudom, hogy rajtam vezette le az apámmal való állandó cirkuszait. De ettől még nem tudom megbocsátani, főleg hogy nem ez volt az egyetlen ilyen eset.

38/N

2019. ápr. 17. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!