Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyat kiabáltam indulatból a...

Olyat kiabáltam indulatból a gyermekemnek, amit nem gondoltam komolyan. Hogyan tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

Nekem anno ilyeneket mondott:

-"Dögölj meg!"

-"Bárcsak meg se szültelek volna!"

-"Utállak, mint a sz.rt!"

-"Hálátlan mocsok féreg!" /ez még a legszebb szavak egyike volt./

Ezek úgy belém égtek, hogy amíg élek nem felejtem el.

2019. ápr. 18. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Filmszakadás után azonnal el kell mondani, hogy alapból nem vele volt bajod, és szégyelled, hogy igazságtalan voltál. Ennyi.

Magadban pedig meg kell keresni a valódi okát, és felnőttként, akár terápiában feldolgozni.

2019. ápr. 18. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

80%-os: azt nem veszed észre, hogy itt EGYSZERI alkalomról van szó, NEM RENDSZERES bántalmazásról.

Attól, hogy TÉGED folyamatosan bántalmaztak, még nem kellene minden lehetö és lehetetlen kérdésre ezeket a válaszokat írni!

A kérdés ugyanis nem arról szólt, hogy veled mi történt, hanem hogy egy teljesen más helyzetben mit tegyen a kérdezö.

A kérdésre: ugyan nem derült ki sem a kérdésedböl, sem azután, hogy mekkora a gyerek - ugyanis nem mindegy, hogy egy-két éves, kamasz vagy már felnött -, de minden esetben a legtöbbet akkor tudsz elérni, ha öszintén elmondod, miért buktál kiennyire és hogy elsö indulatodban mondal olyasmit, amit valójában nem úgy gondolsz.

2019. ápr. 18. 12:33
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 75%ös. Nem tudom honnan veszed, hogy én minden kérdéshez ezt írom, ugyanis nekem ez volt az első alkalom, hogy ezeket leírtam, de örülök, hogy Te jobban tudod, mint én.

Amúgy meg aki egyszer ilyent mond a gyerekének az lazán megteszi mégegyszer, akár a vita hevében, ingerülten, "véletlenül".

2019. ápr. 18. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!