Ilyenkor mi van? Most komolyan.
Szóval leszögezném hogy nem kell a negatív hangvétel. Köszcsi.
Szóval, 16 vagyok tachycardiás.. (gyors szívverés. Nekem 135/min felett szokott lenni)
A kardiológus azt mondta, hogyha rosszul vagyok akkor a kórház legyen az első irányom.
Egyik nap reggel rosszul lettem, vártam a soromra (vérvétel) és hirtelen rosszul lettem.. Ájulás tüneteit észleltem. Azután egész nap rosszul voltam. A koleszban szóltam.. Megmérték a vérnyomásom.. A pulzusom az egekben. A nevelők kihívták a mentőket. Anyukámék reggel tudtak bejönni.. Széjjel szidtak hogy mit képzelek magamrol hogy ezt csinálom, rángatom őket ide-oda stb.
Meg az orvosok nem találtak semmit. (hangsúlyozom 4 liter infúziót leküldtek egy este alatt és a betalocot kellett szednem ami egy lovat is kiüt) de semmi bajom..
Ilyenkor kételkedek magamban hogy valóban jó ötlet volt a kórházba mennem? Nem akarok rosszat a szüleimnek.. Sőt.. De nem tudom hogy jogos-e a felháborodásuk..
Ha rosszul leszek akkor inkább hallgassam el? Vagy ilyenkor mi legyen?.. Nagyon nem akarom őket rángatni, mert a kórház valóban nincs közel hozzánk (30km) és nincs sok pénzünk benzinre..
Kérdező! Hagyd ezt a sok kételkedőt, meg akik cseszegetnek, holott egy se orvos, egy se látott téged.
Ne törődj velük, mindenkivel ezt csinálják aki ide kérdést tesz fel, azt élvezik, ha felidegesítenek,de ne idegesítsd fel magad semmiképp.
Épp elég a saját bajod.
A szüleid szégyelljék magukat.
Remélem nem lesz megint ilyen, de ha igen, mondd meg nekik, hogy : Milyen szülők vagytok ti?Szégyelljétek magatokat.Vagy valami hasonlót találj ki.
Nekem is volt ilyesmi, sose tudom elfelejteni nekik.
Mennem kellett műtétre kórházba.Előtte levő nap apróságon összevitáztunk.Mások szerint nekem volt igazam.Mikor megműtöttek, és bent voltam a kórházban 1 hétig, nem jöttek be megnézni.Sőt otthon se.Pedig hetekig tartott a felépülésem, de nem jöttek, nem hívtak.A férjem elment, és elmondta nekik milyen csúnya hogy ezt csinálják velem, de ekkor se léptek.Majd a nővérem elment hozzájuk, erőszakkal kocsiba paterolta őket és elhozta.
Ilyen lelkileg kemény szülők.Sose bocsátom meg nekik, örökre bennem marad ez a tüske.Tudom mit érzel.
Azért kaptam infúziót mert ki voltam száradva (+++ azaz 3 keresztes (erősen pozitív))
176 cm vagyok
48 kg
Nem szoktam sokat inni
Napi 2-3 pohár víz..
Akkor egyértelmű, hogy a szívedet is ezzel teszed tönkre...
Pszichiáter kezel?
Minek pszichiáter? Most komolyan..?
Egyépként pszichológusom van
És nem azért iszok keveset mert tönkre akarom magam tenni, hanem csak nem tudok többet inni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!