Mi lehet a lányommal?

Figyelt kérdés
Mikor 10 éves volt a lányom 13-14 év körüli fiúk megütötték csúnyán az állát és elvették a pénztárcáját, szegénykém zokogva jött haza, sose felejtem el azt a pillanatot mikor vérző szájjal sírva jött haza. Pár héttel később beirattam egy önvédelmi sportra illetve a férjem kísérte haza minden nap (autónk csak egy van de azzal munkába kell mennem hogy legyen miből megélnünk) . Azóta eltelt 3 év a férjem sajnos 1 éve elhunyt mert már egy jó ideje küzdött a rákkal. A most 13 éves lányom az elmúlt hetekben furán viselkedett zárkózott volt, alig beszélt. 1 hete szólt hogy nagyon fáj a csuklója, mint kiderült elrepedt. Megkérdeztem, hogy mi történt de azt mondta nem tudja. Én teljes mértékben bízok a lányomban, de most valahogy nem tudtam hinni neki. Ugyanez volt a kifogása a testén lévő kék-lila foltokra. Eddig mindent elmondott, komolyan kezdek aggódni érte. Lehet, hogy az apja halála után megint verik és lopnak tőle a nagyobbak? Nem tudom hazakísérni a suliból mert így is nagyon kevés pénzünk van, munkába vagyok egész nap. Nem tudom mit csináljak, kis vékony lányról van szó. Sokszor beszéltem vele, hogy nekem bármit elmondhat, csak bólogatott. Kedves lány, a légynek sem ártana, iskolában a magatartása is rendbe van, de ugyanakkor nagyon talpraesett, bátor.

2019. ápr. 5. 21:13
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem nem a hazaúton bántják.Nem fél a lányod senkitől.. 13 éves kamasz, itt valami más lesz a dologban.Miért kiséred el az edzésekre is?Hogy valaki kisérgesse haza a suliból nem ciki neki? Már 20 éve is az lett volna, mikor én voltam ennyi idős, nemhogy a mai világban, ahol előbb érnek a lányok.Nagyon gonoszak tudnak lenni a gyerekek.Szerintem meg belekeveredett valami balhéba, csak nem mondja meg neked.Persze azt mondod elmondaná.. szégyellné.. stb..stb Kamaszlány, egy "mininő".Hormonok stb.Szerintem is terítsd ki a kártyáidat, hogy te mit gondolsz, mi történhetett vele.Ha csak tutujgatod pár év múlva ott vág át, ahol csak tud.
2019. ápr. 9. 07:10
 42/45 anonim válasza:
52%
Egyben nem értek egyet az utolsóval: ha boxon vad idegenek vannak akkor nem küldünk oda egyedül egy kislányt. A kérdező jól teszi, hogy oda elkiséri, de Aikidó-ra felesleges, elviszed edzés végén hazahozod. Szerintem hazajövet ment be edzeni és ott belekeveredett valamibe. Írtad korábban, hogy nagyon önálló én ezt simán el tudom képzelni.
2019. ápr. 9. 13:28
 43/45 anonim ***** válasza:
22%

Kedves Kérdező!

Ne haragudj, de nem kertelek és inkább a lényegre térek. Kizártnak tartod teljesen, hogy a lányod esetleg nemi erőszak áldozata lett?

Végig olvastam a válaszokat nagyjából, de ez valahogy nem merült fel...

A nemi erőszaknak vannak bizonyos jelei. Olvass utána a nezen, kérdezz ki nyugodzan egy hozzáértőt és vesd össze a lányok jelenlegi viselkedésével. Nem akarlak ijesztgetni, de nekem ez nagyon gyanús. Se a lila foltok nem jönnek maguktól, vagy egy megbotlástól, se a csukló repedés!

Hol vannak kb a foltok? A lányod hirtelen zárkózott lett, szótlan, vett fel olyan szokásokat, amiket eddig nem csinált?

Egyet tudok neked javasolni. Sürgősen járj utána ennek a dolognak! Tudom, hogy nehéz helyzet, hogy fontos a munka, meg a pénz, de ez nem játék! Ki tudja, mi történik vele?! Tudom, hogy félsz, hogy jobban bezárkózik, de itt most nem arról van szó, hogy mit vegyen az udvarlójának valentín napra!

Ébresztő!

2019. ápr. 9. 15:18
 44/45 A kérdező kommentje:
Én ezt kizártnak tartom. Nekem az valószínűbb, hogy a csukló repedés és a foltok verekedésből vannak. Meg fogom kérdezni a box teremnél lévő '' portást'', hogy a lányom mikor szokott oda járni. De egyelőre én ezt kizártnak tartom.
2019. ápr. 9. 22:22
 45/45 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem az összes helyre ahol a foltok vannak, de kb. itt:a térdén van egy csúnya (azt mondta, hogy ráesett), a bokáján is volt pár, a nyaka körül, de ott nem olyan nagyok, meg még talán mellkasán, de ebben nem vagyok biztos.
2019. ápr. 9. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!