Mi lehet a lányommal?
Kedves Kérdező!
Ne haragudj, de nem kertelek és inkább a lényegre térek. Kizártnak tartod teljesen, hogy a lányod esetleg nemi erőszak áldozata lett?
Végig olvastam a válaszokat nagyjából, de ez valahogy nem merült fel...
A nemi erőszaknak vannak bizonyos jelei. Olvass utána a nezen, kérdezz ki nyugodzan egy hozzáértőt és vesd össze a lányok jelenlegi viselkedésével. Nem akarlak ijesztgetni, de nekem ez nagyon gyanús. Se a lila foltok nem jönnek maguktól, vagy egy megbotlástól, se a csukló repedés!
Hol vannak kb a foltok? A lányod hirtelen zárkózott lett, szótlan, vett fel olyan szokásokat, amiket eddig nem csinált?
Egyet tudok neked javasolni. Sürgősen járj utána ennek a dolognak! Tudom, hogy nehéz helyzet, hogy fontos a munka, meg a pénz, de ez nem játék! Ki tudja, mi történik vele?! Tudom, hogy félsz, hogy jobban bezárkózik, de itt most nem arról van szó, hogy mit vegyen az udvarlójának valentín napra!
Ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!