Mit csináljak a lányommal?
Hát ez érdekes. Rám is gyakran mondják, hogy hangosan beszélek, pedig úgy érzem, nem beszélek hangosabban, mint sokszor mások. Ráadásul volt úgy, hogy bicajozás közben lemaradtam, mert a bicajom meghibásodott, de hiába kiabáltam az előttem lévő haverom után, nem hallott semmit.
Szóval igazából hallani kéne a lányod hangerejét.
Szerintem csak neked túl érzékeny a füled.Nekem az anyukám meg a testvérem mondja mindig, hogy túl hangosan beszélek, de bárki mást megkérdeztem mindenki azt mondta, hogy normál hangerőn beszélek és a hallásommal sincs gond, szóval csak nekik vagyok hangos.
16/L
Öcsém is ilyen.
Mi nem halljuk meg, ha kiabál, ennyi. 1-2 hónap alatt leszokott róla.
Nem lehet, hogy nem hagyjátok szóhoz jutni?
Nekem az osztálytársaim, tanáraim pl. mindig azt mondták, túl halkan beszélek, itthon viszont mindig rám szóltak a családtagjaim, hogy ne ordibáljak már beszéd közben. Nekem fel se tűnt, hogy ordibálok, de rájöttem, azért szokhattam rá, hogy itthon hangosan beszélek, mert itthon az a szokás, hogy mindenki mondandójába belepofázunk, senkit se hallgatunk végig, próbáljuk túlüvölteni a másikat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!