Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
Most 16 éves, de már egészen kicsi korától kezdve mindig hangosan beszél. Mindig mundom neki, hogy hallkabban, de semmi ez már lassan 10 éve tart. Mostanság már mindig azt mondja, hogy azért beszél ilyen hangerővel mert neki így kényelmes. Van valami ötletetek? Előre is köszi.

2018. júl. 26. 17:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
90%
Amikor sulis voltam en is hangosabban beszeltem mert az iskolaban ez elengedhettlen 😀 ha azzal a hangerovel szolaltam volna meg orakon ahogy most beszelek a tanar meg se hallja nem is beszelve a haverokrol mikor oriasi nyuzsi van a szunetekben
2018. júl. 28. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Nővérem is ilyen..sokszor rászóltunk már, anyám a mai napig szólni szokott neki, de ez már örökké így marad sajnos. :D

Nem a legfinomabb, legvonzóbb tulajdonság, dehát ez van..valakinek bejön, ill. nem mindenkit zavar.

2018. júl. 28. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem örökölte, csak neveletlen.

Vagy, sosem tudja végigmondani, amit szeretne.

2018. júl. 29. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!