Mit csináljak a mostoha lányommal?
Nem mosnám a véres bugyiját.
Ha megeszik a kaját, nem vennék, nem készítenék másikat, oldja meg a férjed. Akkor talán rájön, hogy nem kéne mindent a lányra hagyni, ha neki kéne megoldani a dolgokat és nem neked.
Ha jól értem a lány, hétvégén megy hozzátok és az anyukájával él? Akkor nem is engedném, hogy ott aludjon a fiú. Aludjanak együtt, amikor anyukájánál van.
Ha ez a hozzáállásuk, akkor te sem vagy senkije, nem kell rá mosnod, főznöd, és semmit sem.
Kapd el időben a kis rüfkét, mert a fejedre nő.
Amúgy most nem értem, Nálatok lakik? (Úgy értem, életvitel szerűen?)
Ha megeszi a kaját, akkor fogod a kisgyereket és elmentek ebédelni egy kajáldába, és amikor elkezdtek öltözködni, szólj a férjednek, hogy indultok ebédelni, jöjjön ő is. Meg fogja kérdezni, miért nem főztél, elmondod, és közlöd, hogy te már egyszer bevásároltál/megfőztél. Ennyi.
Az utána való elpakolást/mosást sem csinálnám meg többé, mire fel, ha egyszer te "egy senki" vagy neki? Fogod a szennyesét, bevágod egy kukás zsákba, és amikor meg haza, odaadod neki. Majd az anyja kimossa.
Ilyen az ha csalados ferfit szemelsz ki! Magad is tudtad, hogy nem te leszel az angyalka a leanyzonak szerintem, se az elozo felesegnek.
Tenyleg kamasz, erdeklik a pasik, az hogy fiuzik nem a te dolgod, majd ha rosszul sul el valami(teherbe esik ido elott, otthagyja a fiu) azt o szivja meg, nem te!
Kamasz, nyilvan sokat eszik, de mondd el neki, hogy hagynia kene nektek is. Vagy talan keves a kaja otthon?
Mosni meg mosson ra az anyja, vagy vilagositd szepen fel, ha erre a kedves szulok nem voltak kepesek, hogy a betetet, tampont biza idoben kell cserelni.
Azt meg szerintem te se gondoltad komolyan, hogy oromkodve fogja lesni, hogy az apja masik not hoz haza, raadasul gyereket csinal neki...a kistesomat ilyen esetben en se szeretnem. Csak 1 plusz nyavogo kis gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!