Mit csináljak a mostoha lányommal?
14: Te beraksz egy véres bugyit egymagában a gépbe? Vagy a többi ruha közé teszel be véres cuccot? brrrrr
Érdekes, hogy neked sem jutott eszedbe, hogy a lány mossa ki magának kézzel, amikor összevérezi.
Én a saját anyukámtól sem vártam volna el, hogy kimossa utánam, nem ám mástól.
Bocs de nekem nem világos hogy te nő vagy vagy férfi és hogy most anyukával vagy apukával vagy együtt?
Amúgy gáz a gyerek, el lett rontva, ez a szülei hibája és sajnos az a rossz hírem hogy mivel tényleg nem vagy senkije nem a te dolgod lenne a nevelése. Nem azt mondom hogy ülj ölbe tett kézzel, de tény hogy mivel nem te vagy a szülője, egy ennyi idős kamasz esetben te nem sok mindent tudsz tenni.
max annyit hogy beszélsz a pároddal arról hogy kellenének bizonyos szabályok, és nem nyalod ki a seggét, nem foglalkozol vele, nem mosol rá stb.
Mennyi buta elmaradott nő írogat itt!
Abba nem gondoltok bele, hogy ez a szerencsétlen lány átkellett, hogy élje a szülei válását? Van fogalmatok arról, mennyire traumatikus ez egy gyereknek? Mindegy, hogy 5 éves vagy 15, pszichológiai szempontból nincs különbség, és mivel ti csak fröcsögő nők vagytok, ebből látszik, hogy nem értetek a témához!
Annak a lánynak segítségre van szüksége, nem pedig újabb konfliktusokra! Normális családi közegre! Rendes szülői mintára! Szerencsétlen mit tehet róla, hogy megszületett, majd a család szétszakadt, ő meg lóg a levegőben? Lehet azért pasizik ilyen fiatalon, mert azt hiszi a srác "megérti" a fájdalmat, egyszóval menekül! Lehet, hogy az az anyja nem tanította meg sok mindenre!
Gyanítom, a kérdező hozzáállása, stílusa is hagy kívánnivalót, gondolom utálja a lányt kezdetektől, és a lány már dacból csinálja, amit csinál?! Ugye tini korban ez jellemző viselkedés. Remélem kicsit kupálódtok személyiséglélemtanból, mert itt a többségnek ez a fajta kultúrája igen csak gyenguszka....
Simán helyreteheted, ha a ház/lakás fele a tied, felesége vagy apjának, a havi bevételetek legalább harmadát te keresed.
Ha nem, akkor viszont inkább ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!