Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak a mostoha...

Mit csináljak a mostoha lányommal?

Figyelt kérdés
Nem kedvelem a mostohalányomat.15 éves,1 éve a barátjával alszik aki 17 éves. Iskola időben is gyakran a fiú ott alszik, együtt tusolnak órákig vagy habfürdőznek. A lány konkétan semmit nem csinál. A véres bugyijait én mosom, amit veszünk kaját hétvégén az egész családnak azt a fiúval közösen elkészítik és be falják, senki másnak nem hagynak belőle. A 3 éves feltestverevel kiabál ha az vele szeretne lenni. Az anyja mondja neki, hogy rám nem kell hallgatnia, én semmije sem vagyok és segítenie sem kell a házimunkában sem. Apukája nem szól neki, hogy parkoljon el maga után, mert hogy kamasz, a hormonjai miatt ilyen. A párommal csak a lány miatt veszekszünk, egyébként harmonikus a kapcsolatunk.
2019. jan. 29. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
67%

14: Te beraksz egy véres bugyit egymagában a gépbe? Vagy a többi ruha közé teszel be véres cuccot? brrrrr

Érdekes, hogy neked sem jutott eszedbe, hogy a lány mossa ki magának kézzel, amikor összevérezi.

Én a saját anyukámtól sem vártam volna el, hogy kimossa utánam, nem ám mástól.

2019. jan. 29. 13:23
 22/86 anonim ***** válasza:
79%

Bocs de nekem nem világos hogy te nő vagy vagy férfi és hogy most anyukával vagy apukával vagy együtt?

Amúgy gáz a gyerek, el lett rontva, ez a szülei hibája és sajnos az a rossz hírem hogy mivel tényleg nem vagy senkije nem a te dolgod lenne a nevelése. Nem azt mondom hogy ülj ölbe tett kézzel, de tény hogy mivel nem te vagy a szülője, egy ennyi idős kamasz esetben te nem sok mindent tudsz tenni.

max annyit hogy beszélsz a pároddal arról hogy kellenének bizonyos szabályok, és nem nyalod ki a seggét, nem foglalkozol vele, nem mosol rá stb.

2019. jan. 29. 13:31
 23/86 anonim ***** válasza:
40%
21. Hát persze, hogy berakom a többi ruha közé! Engem nem zavar, nem vagyok olyan kényes. Én biztos, hogy nem fogom azért lavórban áztatni azt az egy ruhadarabot. Áztatni max. akkor kéne, ha alacsonyabb hőfokon mosnék, mert akkor esélyes, hogy nem jön ki a folt. Jártam már így. De én sűrűn mosok 60 fokon is, ezért nincs szükség előzetes áztatásra. És abszolút nem zavar a vérfoltos ruha. Akár menstruációs vérből származik, akár egy sebből. A húgyos gatya, netán bugyi sem zavar. Azt is ugyanúgy beteszem a többi ruha közé. Nem fogom azért áztatni, csak mert húgyos, véres.
2019. jan. 29. 13:42
 24/86 anonim ***** válasza:
43%
Nem is értelek 21-es. Erre való a mosógép, hogy mosson. Nem kell azért kézzel mosni valamit, csak mert véres lett.
2019. jan. 29. 13:44
 25/86 anonim ***** válasza:
30%
23: Nagyon igényes lehetsz :) A higiéniáról nem is beszélve.
2019. jan. 29. 13:45
 26/86 anonim ***** válasza:
78%
Ezért nem kelett soha csomagos társ.. Lehet letrogerezni,de ezek mind fatigra mennek
2019. jan. 29. 13:46
 27/86 anonim ***** válasza:
66%
Igenis igényes és higiénikus vagyok 25-ös! Ezért mosom 60 fokon az alsóneműket. És még sok mindent.
2019. jan. 29. 13:55
 28/86 anonim ***** válasza:
35%
25-ös a párod húgyos gatyáit is mindig a párodnak kell előzetesen beáztatni, csak utána engeded, hogy a többi cucc közé rakja őket?
2019. jan. 29. 13:58
 29/86 anonim ***** válasza:
22%

Mennyi buta elmaradott nő írogat itt!

Abba nem gondoltok bele, hogy ez a szerencsétlen lány átkellett, hogy élje a szülei válását? Van fogalmatok arról, mennyire traumatikus ez egy gyereknek? Mindegy, hogy 5 éves vagy 15, pszichológiai szempontból nincs különbség, és mivel ti csak fröcsögő nők vagytok, ebből látszik, hogy nem értetek a témához!

Annak a lánynak segítségre van szüksége, nem pedig újabb konfliktusokra! Normális családi közegre! Rendes szülői mintára! Szerencsétlen mit tehet róla, hogy megszületett, majd a család szétszakadt, ő meg lóg a levegőben? Lehet azért pasizik ilyen fiatalon, mert azt hiszi a srác "megérti" a fájdalmat, egyszóval menekül! Lehet, hogy az az anyja nem tanította meg sok mindenre!

Gyanítom, a kérdező hozzáállása, stílusa is hagy kívánnivalót, gondolom utálja a lányt kezdetektől, és a lány már dacból csinálja, amit csinál?! Ugye tini korban ez jellemző viselkedés. Remélem kicsit kupálódtok személyiséglélemtanból, mert itt a többségnek ez a fajta kultúrája igen csak gyenguszka....

2019. jan. 29. 14:06
 30/86 anonim ***** válasza:
16%

Simán helyreteheted, ha a ház/lakás fele a tied, felesége vagy apjának, a havi bevételetek legalább harmadát te keresed.

Ha nem, akkor viszont inkább ne...

2019. jan. 29. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!