Mi lehet a lányommal?
És ha a néhai férjed szüleinek azt mondanád, hogy bántják a lányt, igenis menjenek érte? Legalább heti kétszer?? Ilyen nincs, hogy nem segítenek! A kislány érdeke az első!
Aki azt írta, hogy keményíts be, az miért megoldás? Annál jobban bezárkózik valaki, minél jobban erőltetik! Nem szabad kényszeríteni... Ahhh pszichológiai kultúra nulla :(
Nem bántalmazták évekig csak egyszer volt 10 éves korában azóta nem. Csak most 2 hete viselkedik furán. Tehát nem évekről van szó. Attól félek hogy csak rontanék a helyzeten azzal hogy ráförmedek és ha nem mondja el viszem a rendőrségre.
5 évig vettem önvédelmi órákat. Nagyon jól is ment, 95 kilós fiú vagyok, edzek is mellette. De ez nem garancia arra, hogy éles helyzetbe tudnék mit kezdeni...
Az a 3 év lehet semmi, ha esetleg egy felnőtt férfi zaklatja, mert ha nem az iskolába vannak ilyenek, akkor bizony iskolán kívűl. Ha a gyerek oda járna annak már lenne visthangja, hiszen suliba is lenne konfrontáció.
Az is lehet, hogy valaki molesztálja vagy bármi. Így hogy nem mond semmit, mert fél sok mindent lehet feltételezni. Láthatóan nem tudja maga megoldani a dolgokat.
Értesd meg vele, hogy ő csak egy gyerek, te pedig egy felnőtt, aki 5 perc alatt is megoldhatja ezt a problémát és saját maga miatt mondja el. Ha nem szól évekig fenn állhat még ez az állapot, de te meg tudod oldani és minden jobb lesz. Ezt ha megérti akkor el fogja mondani.
Álltalános suliba én is pici voltam, sokan bántottak és én se mertem szólni. Közép suliba pedig már úgy mentem, hogy 175 centi 70kiló, meg kezdtem edzeni. Utána meg volt aki belém kötött, másodikos koromban mikor már voltam 90kiló szín izom 180 magassághoz, a kutya nem szólt már be.
De ha ő kicsi és gyenge sokan piszkálhatják, sok a gonosz gyerek, akik az otthoni feszültséget a suliba adják ki, mert otthon verik őket, semmibe nem nézik őket ezért másokat bántanak, hogy érezzék, hogy ők a menők és felejtsék az otthoni gondokat. De ettől függetlenül nem biztos, hogy gyerekek bántják.
Amikor nincs edzése külön (aikiodó), akkor egy másik helyre szoktunk menni ahol bokszolni lehet. Nagyon megszerette ezeket a sportokat és azóta kb. Minden 2. Nap menni akar, nagyon keményen edz, pedig róla senki se mondaná meg, karizom az van, de nem is látszik csak ha befeszíti.
Leirok egy történetet is: 1 éve lehetett, kinnt volt szünetbe és a vele egyidős fiúk ellöktek egy kis 9 éves lányt, ezt ő meglátta és már nem emlékszem mit mondott a fiúnak aki erre nagyon mérges lett, és meg akarta ütni, de ez fordítva sült el és kapott egyet, persze biztos nem volt nagy ütés csak szegény gyerek azóta meg se meri szólítani a lányomat. Ezt elmesélte nekem, megmondtam neki, hogy okosan tette, hogy megvédte a kislány, de azért legközelebb inkább a tanárnőhöz forduljon. Persze tudom hogy ez nem azt jelenti hogy éles helyzetben is tudna bármit csinálni.
Nagyon remélem hogy nem felnőtt férfiról van szó. Szerintetek ez is lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!