Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogyan fogadjam...

Mit tegyek, hogyan fogadjam el a volt férjem új párját, és a gyerekekhez való hozzáállását?

Figyelt kérdés
Nem értem magam, vagy hogy mitől lett ez... Én akartam válni, én találtam mást, most mégis zavar, hogy a volt férjemnek új párja van. Vagyis nem is ez zavar, hanem hogy ennyire jóban van a gyerekeinkkel (4 és 6 évesek). Mindig úgy jönnek haza, hogy milyen jól érezték magukat, vagy mikor videochateznek az apjukkal (az én telefonommal), akkoris azonnal akarnak a nővel is beszélni. Most mennének először nyaralni négyesben február végén, és őszinte leszek, fontolgatom, hogy nem engedem el őket... Úgy érzem, az a 10 nap nagyon vízválasztó lenne, és félek úgy jönnének haza, hogy még jobban összeszoknának így négyen. Csak közben tudom, hogy ez a viselkedés sehová sem vezet, és hogy a gyerekeket emiatt nem foszthatom meg az apjuktól. Mert attól, hogy elváltunk, nagyon jó apuka és tényleg tűzbe menne a gyerekekért. Azzal is tisztában vagyok, hogy kifoghatott volna olyan nőt is, aki próbálná "elszedni" a gyerekek mellől, aki nem akarna velük közös programot, és inkább örülnöm kellene ennek. De mégsem megy. Pedig van párom, nem egyedül, besavanyodva nézem a boldogságukat. Vele is többször veszekszem mostanában, ma pl a Valentin-nap miatt, mert el kellett utaznia tegnap, és így csak hétvégén "ünneplünk". Küldött virágot, kaptam ajándékot, de mégsem ugyanaz, mintha itt lenne, és megjegyeztem neki, hogy bezzeg a volt férjem tudta, mennyire fontosak nekem ezek az alkalmak... Nem szólt rá úgy semmit, de tudom, hogy rosszul esett neki.
2019. febr. 14. 21:27
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim válasza:
85%
Szimplán irigy vagy a boldogságára.
2019. febr. 14. 21:31
 2/54 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem erről van szó. Mert annak örülök, hogy ő boldog, szerelmes. Egyszerűen azt nem szeretném, hogy ők így négyesben csináljanak bármilyen programot, vagy hogy ott legyen, amikor a volt férjemmel vannak a gyerekek.
2019. febr. 14. 21:36
 3/54 anonim ***** válasza:
91%
Ja, de az gondolom nem gond, ha te csinálsz programot az új pároddal meg a gyerekekkel. Mégis mit gondoltál? Hogy élete végéig egyedül marad?
2019. febr. 14. 21:39
 4/54 anonim ***** válasza:
98%

Szintén elváltam, igaz, nem én akartam...

Felnőtt nő vagy. Tessék úgy is viselkedni! Az ESZEDDEL tudod, hogy a gyerekeknek az a jó, ha az új párja elfogadja és kedveli őket, és ez kölcsönös.

Azt nem tudod befolyásolni, hogy mit érzel. De azt igen, hogy mit TESZEL. Engedd el a gyerekeid mosolyogva, és mondd, hogy érezzék jól magukat!

Az senkinek se lesz jó, ha elkezdesz kavarni. Ha lefújod a nyaralást, akkor te leszel a gonosz anya, és a hárpia ex. Inkább támogasd őket.

Az új csajszi most új: izgalmasabb, érdekesebb. Téged már ismernek, te unalmas vagy. Ne aggódj, őt is meg fogják unni. Kivéve, ha tiltod őket, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb.

2019. febr. 14. 21:42
 5/54 anonim ***** válasza:
54%
Talán törödni kéne a gyerekeiddel akkor nem fájna h már a mostoha is előnyben van,h jol érzik magukat,ergo családi a légkör.. Gondolkodj el ezen,mielőtt a gyerekek is megérzik h anyu irigy ha nekünk vmi jo,bár sok nő irigy a gyerekei örömére anyám is ezzel érte el h oda se szagolunk és a mostoha közelebb áll hozzánk felnőttként is mint jó anyánk,aki minden jora örömre süteményre ajándékra élményre sikkere párkapcsolatra csak irigy volt.. Legyél boldog ne keserü és irigy,az taszit..
2019. febr. 14. 21:42
 6/54 anonim ***** válasza:
90%
Pedig annak van igaza, aki azt momdja, hogy irigy vagy a boldogságukra. Légy jó szülő és örülj, hogy a gyerekeiteket több szeretet és törődés veheti körbe. Alapvetően eq kérdése az egész.
2019. febr. 14. 21:51
 7/54 anonim ***** válasza:
81%
Magad tetted tönkre az életedet. Neked még mindig a volt férjed kell(ene), azért vagy féltékeny a párjára, akit talált magának. A saját jelenlegi partneredet pedig nem szereted, ha szeretnéd, nem sértődtél volna meg azon, hogy munkahelyi kötelessége miatt nem téged ünnepel. (Pedig szegény mindent megtesz érted.)
2019. febr. 14. 21:52
 8/54 anonim ***** válasza:
86%

Irigy és rettenetesen gyerekes vagy!

Ez az írás olyan, mintha egy kisiskolás panaszkodna.

Te akartál elválni, jobb, ha nem okoskodsz.

2019. febr. 14. 22:22
 9/54 anonim ***** válasza:
88%
Az semmi,de ha pár év múlva oda akarnak majd költözni akkor eret vágsz vagy bezárod őket a pincébe? A gyerek nem a tulajdonod.
2019. febr. 14. 22:36
 10/54 anonim ***** válasza:
95%
A legtöbb elvált nő azért panaszkodik, mert az apuka nem foglalkozik a gyerekekkel. Nálatok ez nem így van, az apa videóchatel veluk, rendszeresen nála vannak, nyaralni viszi őket és a gyerekek közben jól érzik magukat. Most akkor mi a probléma?
2019. febr. 14. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!