Mit gondoltok arról, ha két generáció él együtt egy családi házban?
Tetőtéri családi ház, egyedülálló szülő, teljesen elzárt felső szint.
A kapcsolat jó mind a gyerekkel, mind annak párjával.
30-asok, gyerekvállalás stb.
Nem is tervezik, hogy később elköltözzenek, lakásuk van (bérbe adva).
A szülőnek jó, hogy nincs egyedül. Kölcsönösen segítik egymást, pénzügyekben nincs gond.
Vélemények?
"édesanyám egyedül lenne, és jönnék sűrűn látogatni?! Így bármilyen segitsegre van szüksége itt vagyunk."
Pont ez benne a nem különélés. Egyedül nem tudja magát lefoglalni? És a segítség itt nem az, hogy csőtörés van, hanem "uncsikázom, gyere át tévézni", vagy "nem találom a zokni párját".
#51. Sose hívott azért, hogy "uncsikázik" vagy nem találja a zoknija párját, nem egy gyerek, akit szórakoztatni kell, csak azért ilyen korban szerintem rossz lehet egyedül.
De természetesen megértem, ez a te véleményed.
:)
Jaj egyáltalán nem bizonygatom, véleményt kértem, és semmi bajom azzal, hogy másnak más a véleménye, csak ne állítsuk már be úgy, hogy ugráltatás, "uncsizás" stb.
És sokan teljesen más dolgokról írtak, mint ami a kérdésre vonatkozott volna.
Csak nekik próbáltam leírni! :)
És igen, jelenleg örülök, később meg meglátjuk, hogy mi lesz!
"Érdekes eddig mindig velem és párommal egykorú (25-26) éves barátunk mondta, hogy tök jó, hogy nem kell a fizetésünket albira költeni, nem kell szólni, ha szöget akarunk a falba ütni és marad pénzük félretenni és minden másra, nem hónapról hónapra élünk"
Van, aki nem így gondolja. Rokonságunkban egy lány (fiatal házasok) mondta, hogy a szülő házba (szintén felső lakás, szintén külső feljárattal), SOHA. Pedig jó volt a szülő-gyerek kapcsolat, a lány férje és a lány szülei is szeretik egymást. De ENNYIRE közel mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!