Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha két...

Mit gondoltok arról, ha két generáció él együtt egy családi házban?

Figyelt kérdés

Tetőtéri családi ház, egyedülálló szülő, teljesen elzárt felső szint.

A kapcsolat jó mind a gyerekkel, mind annak párjával.

30-asok, gyerekvállalás stb.

Nem is tervezik, hogy később elköltözzenek, lakásuk van (bérbe adva).

A szülőnek jó, hogy nincs egyedül. Kölcsönösen segítik egymást, pénzügyekben nincs gond.

Vélemények?

2019. jan. 21. 09:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
42%

A baj forrássa h sokan ugy nevelkdenek még mindig károsan h örökösen függjenek,szülőtől férjtől,másoktol,ez az oka a sok fatigra ment kapcsolatnak,mert függő viszony csak,de önállóan egy döntést nem mernek meghozni,rettegnek ha vmit maguktol kell megcsinálni,egyedül....

58N

2019. jan. 21. 15:36
 42/70 anonim ***** válasza:
53%

"Mi is igy voltunk,csak hát másoltattak kulcsot.. "

Bocs, de ez nem a ház hibája, és nem az alap elképzelés hibája.

Amúgy meg, mágnes zár. Ahhoz garantáltan nem másoltat kulcsot, mert lehetetlen. (Nálunk 4 kulcs volt gyerekkoromban, ha egyikünk elhagyta, zárat kellett cseréltetni, mert ezt nem lehet másolni.)

2019. jan. 21. 16:14
 43/70 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy ez miért nem különélés? Nem fogad el az ember pénzt, meg fizeti a saját dolgait (számla, étel, újítás stb.). Ha pl szülőnek van egy lakása és abban él a gyerek (+párja+gyereke stb) akkor az különélés? Mert mi itt "csak" annyit kapunk, hogy nincs lakbér, és ha nem laknánk mi itt, akkor üresen állna a ház alsó szintje (aminek van külön bejárata). Miért dobjunk ki 120-150-180 ezret albérleti díjra? Érdekel, aki szerint ez nem különélés, az miért gondolja így. Illetve nem e örülne egy ilyen lehetőségnek? (tegyük fel, hogy a kapcsolat jó, nincs átjárkálás, turkálás stb)
2019. jan. 21. 16:34
 44/70 anonim ***** válasza:
40%
Én leírtam, engem a mentális különélés hiánya zavar, a pénz meg a többi nem érdekel. De én államilag minden embernek biztosítanék lakást, hogy fél évig egyedül éljen.
2019. jan. 21. 18:40
 45/70 anonim ***** válasza:
29%
43-as, én erre csak annyit tudok írni, hogy lényegében olyan, mintha szomszédok lennétek valamelyiktek szüleivel. Csak hát az ember általában a szülei szomszédságába sem költözik. (Még egy utcába is elég necces, szerintem.)
2019. jan. 21. 18:46
 46/70 anonim ***** válasza:
81%

"De én államilag minden embernek biztosítanék lakást, hogy fél évig egyedül éljen."

Én kötelezővé is tenném:)

2019. jan. 21. 18:46
 47/70 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy ez miért nem különélés? Vajon miért nem az,anyuciék anyosék segitségével a szoknyájukon élni,és mamahotelesek jol lepontozzak az vallóban önállóakat,
2019. jan. 21. 19:03
 48/70 anonim ***** válasza:
81%

Mamahotel :) Miért is? Remélem anyádtól egy tányér levest sem fogadsz el.

Érdekes eddig mindig velem és párommal egykorú (25-26) éves barátunk mondta, hogy tök jó, hogy nem kell a fizetésünket albira költeni, nem kell szólni, ha szöget akarunk a falba ütni és marad pénzük félretenni és minden másra, nem hónapról hónapra élünk

2019. jan. 21. 20:03
 49/70 A kérdező kommentje:

Én sem értem miért nem különélés, nem ő tart el, sajat magunknak fizetünk mindent, sőt ahogy tudom támogatom, csak nem nagyon hagyja :))

Tény könnyebb sokkal, mintha albiba laknánk, de miért lenne jobb, ha a felső szint üresen állna, édesanyám egyedül lenne, és jönnék sűrűn látogatni?! Így bármilyen segitsegre van szüksége itt vagyunk.

2019. jan. 21. 21:31
 50/70 anonim ***** válasza:
55%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Mamahotel átka.

És millio ilyen van,csak tudnám miért mindig anyosék szülők nyakán élők kérdeznek ilyeneket,meg ezek futnak később haza meg válni..

2019. jan. 21. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!