Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám könnyebben...

Hogyan tudnám könnyebben elfogadni a férjem lányát?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy 14 éves lánya. Egy pár alkalmas kapcsolatból született. Mikor megismerkedtünk már akkor is nehezen tudtam elfogadni. Becsúszott nekünk is a baba. Mivel nagy volt a szerelem és örültünk a babának összeházasodtunk. De ettől még mindig nehezen viselem el. Ritkán tud vele találkozni, mert messze lakunk egymástól. De most feldobta, hogy nyáron nyaraláskor vigyük magunkkal. Azóta ezen rágódok, hogy fogom túlélni.
2018. jún. 10. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
50%
69nel a pont!
2018. jún. 12. 14:19
 72/77 anonim válasza:
67%
A férjed következő feleségének meg majd a Te gyereked lesz útban.
2018. jún. 12. 15:55
 73/77 A kérdező kommentje:
Mindenkit megnyugtatok megyünk nyaralni. Tetszeni nem tetszik, de szeretem a férjemet és el kell fogadnom a lányát. Nincs más választás. Látom a téma nincs lezárva hiába kértem :-)
2018. jún. 12. 22:45
 74/77 anonim ***** válasza:
39%
Hiába kéred, már nem tudod megállítani a válaszolókat. Ha nem írsz ki kérdést, nincs válasz sem.
2018. jún. 12. 23:38
 75/77 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel mert érdekelt mások véleménye. Tudtam, hogy sok olyan lesz aki felháborodik. De tudtam, hogy sok olyan lesz aki saját tapasztalatát fogja megírni és engem ez érdekelt.
2018. jún. 13. 00:22
 76/77 anonim ***** válasza:
58%
Érezzétek jól magatokat a nyaraláson! Szia.
2018. jún. 13. 07:40
 77/77 anonim válasza:
42%
Elég tré ezt úgy olvasni hogy én is valamennyire hasonló helyzetben vagyok a lánnyal azzal a kivétellel, hogy engem a mostohaanyám szeret. Világ életemben mentem velük nyaralni, és anyukámmal is jött a mostohatestvérem. Azt tanácsolom hogy fogadd el, mert (apukámból kiindulva) a lány a fontosabb.
2021. aug. 25. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!