Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám könnyebben...

Hogyan tudnám könnyebben elfogadni a férjem lányát?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy 14 éves lánya. Egy pár alkalmas kapcsolatból született. Mikor megismerkedtünk már akkor is nehezen tudtam elfogadni. Becsúszott nekünk is a baba. Mivel nagy volt a szerelem és örültünk a babának összeházasodtunk. De ettől még mindig nehezen viselem el. Ritkán tud vele találkozni, mert messze lakunk egymástól. De most feldobta, hogy nyáron nyaraláskor vigyük magunkkal. Azóta ezen rágódok, hogy fogom túlélni.
2018. jún. 10. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
91%
Megoldod. Felnőtt vagy, viselkedj is úgy.
2018. jún. 10. 22:24
 2/77 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom a kiscsajt,meg becsuszott a babát,később ő is teherré válik. Amugy h ogy csuszott be?

Aki védekezik,jol védekzik ott nem csuszik,be. Max nem veszi be a bogyot,elfelejti a bogyot,vmi kozombositi a bogyot,durvábbik esetben szabotálja az eszközt v más az apa. Ez tökmindegy,akinem nem inge.. De nálam ez a becsuszik baba kiszokta verni a biztositékot. :O

Talán nem kéne önzönek lenni,mert annak a lánynak joga van apjához v közös nyaraláshoz,de én tanácsolom h ne vigyétek el,a lány érdekében,anyaként oda se engedném ahol vki azon lesz h megkeseritse neki a nyaralását mert féltékeny egy gyerekre mert a becsuszott babával se áll ép lábakon a párkapcsolata.

2018. jún. 10. 22:29
 3/77 anonim ***** válasza:
91%

De mégis mi bajod vele?

Szegény lánynak mégis mi a bűne?

2018. jún. 10. 22:30
 4/77 kispotzak ***** válasza:
90%

A leírásodból nem derül ki, hogy azért nem bírod elviselni, mert "van", mert zavar, hogy a férjed életében létezik egy olyan személy, egy gyerek, aki nem a közös gyermeketek - vagy esetleg a viselkedése, a veled való viszonya olyan, hogy nehezen jöttök ki.

Ha az első, akkor ahogy az első kommentelő is írta: nőj fel :) Ha valaki, hát a lány biztosan nem tehet róla, hogy a világon van. Az, hogy a párod tartja a kapcsolatot a lányával, örül neki, hogy nyáron hosszabb ideig együtt tudnak lenni, nem negatívum, hanem jó jel: azt jelzi, hogy jó apa (szeretne lenni), még akkor is, ha alkalmi kapcsolatból született a lánya. Ettől nem rosszabb, inkább jobb apja lesz a közös gyerkőcötöknek. Ha negatívan viszonyulsz a kamasz lányához, nem csak a lánnyal való kapcsolatodat teheted tönkre, hanem a pároddal valót is rombolhatod. Erre semmi szükség. Ha a lány nem árt neked, te se árts neki, próbálj pontosan úgy viselkedni vele, ahogy egy, a helyzetről a legkevésbé sem tehető emberrel, a párod gyermekével kell: korrektül, kedvesen.

Láttam már olyat, hogy ilyen szituban az idősebb, korábbi kapcsolatból származó gyermek később kifejezetten nagy segítség volt a pici mellett, az anyuka nagy örömére...

2018. jún. 10. 22:31
 5/77 anonim ***** válasza:
21%

"ajnálom a kiscsajt,meg becsuszott a babát,később ő is teherré válik."

Hogy a náthás 3,14csába válna már teherré a SZÜLŐANYJÁNAK?

Komolyan, ide normális emberek írnak?

Hogy lehetne már egy nőtől elvárni, hogy ugyanúgy viszonyuljon más kölykéhez, mint a sajátjához??

2018. jún. 10. 22:32
 6/77 A kérdező kommentje:
Ezeket a kérdéseket már én is feltettem magamnak. Sőt a férjem is. Egyszerűen zavar. Nekik nem becsúszott. Nem védekezett. Zavar, hogy pár alkalmas kapcsolat miatt van. Tudom, hogy tök mindegy hány alkalmas. Azt hiszem jobban el tudnám fogadni ha egy hosszú kapcsolatból lett. Nevezhettek hülyének.
2018. jún. 10. 22:33
 7/77 kispotzak ***** válasza:
80%
2-es válaszoló: Nem kötözködni akarok, de azért az vicces, h leírod, h nincs olyan, h becsúszik, majd leírod tételesen azokat a szitukat, amikor becsúszik :D (nem veszi be, elfelejti bevenni stb) Igen, ilyen van, meg olyan is, h xar minőségű/lejárt szavatosságú az óvszer, stb. Meg olyan is, h vki kizárólag óvszerrel védekezik, de egyszer kiderül, h kifogyott, és úgy gondolja "álló jancsikával" (bocs, sosem tudom, min akad ki a káromkodásszűrő), h csak tán nem ez az egy alkalommal jön össze a bébi, aztán de... Ezer dolog van, és bár 99,9 százalékos védekezés van, 100%-os nincs. De ez nem a kérdés témája :)
2018. jún. 10. 22:35
 8/77 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy ezt sem értem, itt mindenki egyből a féltékenységgel jön.

Hogy lehetne már féltékeny egy gyerekre?

Nem féltékeny, szimplán nem akar vele időt tölteni, ez pedig nem bűn.

Amíg a férjének nem tiltja meg, hogy elvigye a kiscsajt ide-oda, addig semmi gond a kérdezővel.

Viszont a Kérdező nem köteles a nyári szabadságából vele tölteni egy hetet, de akár egy napot sem.

Apuka vigye el pár napra a lányzót, egy nyaralóhelyre. De ne a felesége torkán akarja lenyomni az együtt nyaralást.

2018. jún. 10. 22:36
 9/77 anonim ***** válasza:
86%

A hülye nem annyira jó szó erre, én talán inkább az önzőt és a korlátoltat mondanám.

Szerinted neked vagy annak a lánynak a rosszabb? Gondolkodj már egy kicsit. Te szereted a férjed és jól elvagyatok, neki meg konkrétan nincs családja, és még az apja barátnője is utálja.

2018. jún. 10. 22:36
 10/77 A kérdező kommentje:
4-es igen zavar hogy létezik mástól gyereke egy laza kapcsolatból. De igazatok van. Lehet, hogy fel kell nőnöm. Szeretem a férjem és nem akarom elveszíteni. És tényleg feszültséget sző mindig. Annyit boncolgatom magamban higgyétek el. Tényleg megpróbálom elfogadni.Ezért tettem ide fel a kérdést. Hátha ti is meg tudtok győzni
2018. jún. 10. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!