Az édesanyám meghalt, apámnak pedig új barátnője lett. Nem tudom elfogadni, mit tehetnék?
Az édesanyám hirtelen, egy balesetben halt meg már több mint 2 éve. A szüleim kapcsolata harmonikus, szeretetteljes volt. Anyával a kapcsolatom nagyon erős volt, apával sokat erősödött, mióta egyedül maradtunk. Miután anya meghalt, sok nő érdeklődött utána, és most lett ez a komolynak kinéző kapcsolata( még nem mutatta be a Hölgyet, de hamarosan befogja).
Apa még mindig fiatal (54), és tudom: "nem élhet egyedül", biztos nehéz neki egyedül otthon, jobb egy társsal, magányosnak lenni nem jó, az élet megy tovább, boldog, és teljes életet kell élni....
Én egy másik városban élek-dolgozok, elég messze tőle (23).
Nem hibáztatom, hogy megpróbál élni, tovább lépni, de nekem nehéz ezt elfogadnom. Nem akarom, hogy egy nő beköltözzön a családi házunkba, és azok között a bútorok, tárgyak között éljen, amiket együtt-egyedül vettek, melyek azt bizonyítják, hogy mi 3-an egy család voltunk.
Lehet ezekért az érzésekért sokan gyerekesnek tartanak, de nem tehetek róla.
Nagyon nehéz ezt a kialakult helyzetet el fogadnom, és nem tudom mit tehetnék, hogy könnyebb legyen...
'Én egy másik városban élek-dolgozok, elég messze tőle (23).'
Bocs, de az onzes magas foka, amit eloadsz. Nem elsz ott, alig kell talalkoznod az uj holggyel, de feloled inkabb maradjon apukad egyedul elete vegeig, legyen depresszios maganyaban vagy epp gyaszoljon 30 evig, esetleg haljon utana, csak mert jaaaaj neked ez olyan rosszul esik.
Nem kell uj anyukakent elfogadnod az uj parjat, de apad maganeletet, tarsas eletre valo vagyat igenis tiszteletben KELL tartanod.
1-tudom hogy el kell fogadnom. de még nem megy
2-attól, hogy azt mondod, érzelmek nélkül kell nézni, ésszel....nem tudom, nem megy. pedig igazad van. abból gondolom, hogy össze költöznének, hogy apának rossz egyedül, nem szeret egyedül lenni, a Hölgy pedig albérletben lakik, így evidens, hogy a családi házban élnének. ha pedig jól kijönnének hosszútávon, biztos együtt is szeretnének élni. Bízok benne, hogy szimpatikus lesz.
3-nem arra vártam, hogy megértsd mit érzek...meg hogy az "önzés magas foka amit előadsz"...tudom önző ez az érzés, de nem tehetek róla. nem kell ezért a földbe döngölni, fogalmad sincs, milyen nehéz ez, mennyire küzdök magammal hogy elfogadjam.
4-köszönöm, majd még eldől, hogy mi fog történni a jövőben.
5- teljes mértékben igazad van, de nagyon nehezen tudom elfogadni. Tudom, hogy nem önzésből teszi. Csak egyszerűen nehéz elfogadnom, hogy az élet anya nélkül is megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!