Hogyan tudnám könnyebben elfogadni a férjem lányát?
Szegény gyerekek... ha itt van egy élő ember -és ráadásul egy nagyon érzékeny korban- nem kellene már azon rágódni, hogy "becsúszott, nem csúszott" (nektek is becsúszott egyébként ez egy ilyen becsúszó szereléssel focizó férfi)
Kötelező megnézni: Szeretet nélkül című orosz-fr filmet. Hova vezet, ha azon rágódunk egy élő lény felett folyamatosan elárulva őt, hogy mi a francnak létezik egyáltalán?
"jólétben élnek, a válás után sem romlik az anyagi helyzetük. De a gyerek csak púp a hátukon, hibás döntésük örök mementója. Megrázó jelenetekben láthatjuk a következményeket."
Becsuszas nem vedekezes eredmenye ua
Es meg hany gumi nelkuli kalad lehet hata mogott...
Mivel alig találkoztok és nagy a távolság is, úgy gondolom a közös nyaralás ötlete készít ki.
Tisztázd a férjeddel, hogy okés van a lanya, de ne erőltesse a közös nyaralást, mert nem vagytok egy család, bárki is próbálja így beállítani.
Ennyi. Ezt a férjed is megértheti. Nincs ott helye egy szinte idegen gyereknek, hiaba a vérkötelék.
Amúgy biztos a párod az apa?
#56, szóval a gyerek, aki a GYEREKE, nem mehet nyaralni, mert csak vérkötelék? Nemár..Te is cuki mostoha lehetsz szerintem..Szenvedjen a gyerek, igazad van.
Ha az apa benyögné, hogy kettesben megy el a gyerekkel, akkor meg az lenne a baj... Igenis család, apa mostoha, féltesó...
57. 25 éves házasok vagyunk a férjemmel, 2 közös gyerekkel.
A pasitól rendes, hogy egyáltalan törődik az alkalmi kapcsolatból lett gyerekkel. De a közös nyaralásnak semmi értelme, főleg ha ilyen ellenérzést vált ki. A kérdezőnek szinte idegen, nem kell ezt erőltetni. Ennyi.
#58, így szól a kérdésben:
De most feldobta, hogy nyáron nyaraláskor vigyük magunkkal.
Valószínű szeretne vele többet lenni, nem tudom miért fáj ez az embereknek.
Az én apámnak is lett új élettársa már 8 éve :D Ő elfogad engem és a 3 testvéremet is úgy törődik velünk mintha a sajátjai lennénk és ezt viszonozzuk is. Én élek velük csak és nem kezel minket és nem is kezelt idegenként soha.Nem féltékenykedett nem hisztizett meg semmi.
Számomra abban a családban egyenlőre te vagy az idegen.A lány hamarabb volt a férjed életének része mint te aztán jöttél te mégsem hisztizik,hogy nem fog elfogadni mert vadidegen vagy.Neked sem kéne.Nem tehet az a lány semmiről,felelőtlenek voltak a szülei és te is mikor tudtad,hogy van és tudtad ,hogy nem leszel képes elfogadni de mégis belementél.Hidd el lehet,hogy az a kislány képes lesz a te gyerekedet saját testvéreként szeretni lehet téged is elfogad majd másod anyukának és ez boldoggá fog tenni téged is és a férjedet is.Én a féltestvéremet az igazi testvéreimmel együtt is támogatjuk és szeretjük.Mi egy család vagyunk mert nem voltak nálunk ilyen hülyeségek,hogy "jaj nem fogadom el mert egy idegen".Az a lány nem tehet róla,hogy "hiba" lett (nem az) ahogy a tietek sem tehet majd arról,hogy ő is egy "hiba".Te örülnél neki ha miután elhagy a férjed kitagadná az új párja a gyereked és ezért nem láthatná rendesen az apját?Hogy őt idegennek tekintenék?Hogy nem látnák szívesen?Nem hiszem.Ne a gyereket okold.Fogadd el ha már belementél ha nem tudod akkor lépj le.Több joga van annak a lánynak az apjához mint neked.Örülj neki,hogy látni akarja a lányát vinni a nyaralásra és,hogy esélyt kaptál ahhoz,hogy legyen egy nagy "lányod" akit a nehéz és a boldog időkben is segíthetsz.Viszonozza majd ezt ő is.22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!