Hogyan tudnám könnyebben elfogadni a férjem lányát?
Figyelt kérdés
Férjemnek van egy 14 éves lánya. Egy pár alkalmas kapcsolatból született. Mikor megismerkedtünk már akkor is nehezen tudtam elfogadni. Becsúszott nekünk is a baba. Mivel nagy volt a szerelem és örültünk a babának összeházasodtunk. De ettől még mindig nehezen viselem el. Ritkán tud vele találkozni, mert messze lakunk egymástól. De most feldobta, hogy nyáron nyaraláskor vigyük magunkkal. Azóta ezen rágódok, hogy fogom túlélni.2018. jún. 10. 22:21
12/77 anonim válasza:
De mégis miben lesz kevesebb vagy kevésbé értékes a kapcsolatotok, ha férjednek van egy lánya? Ráadásul mivel messze lakik és ritkán találkozol vele, így nem is nagyon tud bezavarni a kapcsolatotokba.
Vagy valamilyen oknál fogva nem akarsz/nem tudsz neki gyereket csinálni, és ez frusztrál tudat alatt?
13/77 A kérdező kommentje:
Semmit nem tiltottam neki. Sőt inkább én mondom neki, hogy hívogassa telefonon hogy ne hidegüljön el. Csak nem szeretnék vele lenni. De nyaraláskor muszáj lenne...
2018. jún. 10. 22:39
14/77 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nálunk a családban nem divat. Tényleg nagyon igyekszem :-(
2018. jún. 10. 22:41
15/77 anonim válasza:
Az ilyen undorító... nőkből lesznek az olyanok, amilyen az apukám felesége :) Még szerencse, hogy apa kitart mellettem, noha én a 20 évig tartó házasságukban születtem. Ha nem akarsz annak a szerencsétlen kislánynak egy életre rossz tapasztalatot magaddal, akkor próbálj meg vele normálisan viselkedni! Ő nem tehet arról, hogy hogy született, a férjed pedig szereti, te pedig a férjedet, így KUTYA KÖTELESSÉGED elfogadni a döntését. Nem szeretni kell a kislányt, hanem elfogadni a létezését és az alap tiszteletet megadni neki...
16/77 A kérdező kommentje:
12-es lehet. Nagyon próbálom boncolgatni magamban hogy miért is és hogy tudnám elfogadni.
2018. jún. 10. 22:43
17/77 anonim válasza:
De miért nem lesz közös gyereketeket a férjeddel?
18/77 anonim válasza:
Pfu de felkurtal ezzel a kerdessel. Inkabb nem is valaszolok mert tuti nem engedne elkuldeni ez a szar. Szegyeld magad inkabb.
19/77 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, az is vagy. Mármint hülye. Többet nem nagyon tudok hozzáfűzni...én is sajnálom a két gyereket, meg a párodat is.
20/77 A kérdező kommentje:
Van közös gyerekünk. Nem kérek ízléstelen kommentet. Ha nem is akarnám elfogadni nem tettem volna fel a kérdést.
2018. jún. 10. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!