Anyum elkuldott othonrol. Mit tegyek?
Igaz, 50-es, rohadtul el van szállva magától a gyerek! De akkor sem rakjuk ki az utcára és nem csak dühében mondta az anyja, mert már 2 napja tart ez az állapot!
Meg én biztosan nem engedném, hogy azrt magántanuló legyen, mert "nem tetszik az oktatási rendszer", bazzeg nekem se, de a 8 osztályt ki kell járnod. Utána meg a drága magán tanárt ki kell fizetnie, mert mégsem megy annyira magadtól. Azon meg bedühödött, hogy fizeti, te meg el sem mész. De akkpr se raklak ki az utcára! A telefonodat is neki kellne megcsinálzatnia. 16 év alatt hivatalosan nem dolgozhat, honnan lenne pénze??
Viszont rohadt gyprsan vegyél vissza te is az arcodból. Mert a fedélhez a fejed felé jogod van, de ekkora menőmarcinak lenne nem.
Hívd fel a tesóidat, hogy közösen hazamentek! Ha nem, akkor a barátnőd, barátod szüleit kérd meg vigyenek haza!! Mond el nekik! Ha így sem adja meg magát, akkor viszont nincs más, fel kell hívni a rendőrséget és ők hazavisznek!!! Ezt így sorban!
Most ez mi??? Voltál otthon? Mamád mit mond??? Nem beszélt a fejével????
Ezt nem teheti meg, egyáltalán nem.
Hol alszol este, mamàdnál? Nincs joga átköltöztetni, de legjobban egy felnőtt tudna rá hatni. Biztos cska ez volt, hogy nem kelltél fel? Mert hétvégén van, hogy én is elalszom... Szólhatott volna.
Sajnállak, te de itt tényleg a rendőrség maradt.
Vagy hívd fel a 116-111 számot, ez ilyen gyermek lelkisegély, hátha tudnának valamit mondani. De ez így nem maradhat, hogy bekuncsorgod magad valahova mindennap. Még szerencse, hogy vannak valakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!