Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum elkuldott othonrol. Mit...

Anyum elkuldott othonrol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14/f egyik pentek reggel amikor különtanárom hoz hellet volna mennem 8:15 re... felhuztam az órát 7:15-7:50 ig 5-10 percenként... azt tudni kell hogy rossz volt a telóm 4 nappal ezelött javitottuk meg a hangszoroit mert nem adott hangot idönként... azthittem megjavult de biztonság kedveert rairtam a tanáromra hogy hivjon fel ha véletlen nem kelnék fel. Reggel a telefonom nem csörgött es a tanárom hivásánál se erre 9:40 körül anyum kiabalva berontott hogy mit kepzelek magamrol es hogy pakoljak es menjek el innen a mamámhoz vagy a barátnömhoz vagy valamelyik barátomhoz... 2 napja történt eddig egyik barátomnál es a barátnömnél aludtam... bocsánatot kertem anyumtol ma is meg tegnap is de nem mehetek még haza... mit csináljak?

2018. febr. 3. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
86%

Igaz, 50-es, rohadtul el van szállva magától a gyerek! De akkor sem rakjuk ki az utcára és nem csak dühében mondta az anyja, mert már 2 napja tart ez az állapot!

Meg én biztosan nem engedném, hogy azrt magántanuló legyen, mert "nem tetszik az oktatási rendszer", bazzeg nekem se, de a 8 osztályt ki kell járnod. Utána meg a drága magán tanárt ki kell fizetnie, mert mégsem megy annyira magadtól. Azon meg bedühödött, hogy fizeti, te meg el sem mész. De akkpr se raklak ki az utcára! A telefonodat is neki kellne megcsinálzatnia. 16 év alatt hivatalosan nem dolgozhat, honnan lenne pénze??

Viszont rohadt gyprsan vegyél vissza te is az arcodból. Mert a fedélhez a fejed felé jogod van, de ekkora menőmarcinak lenne nem.

Hívd fel a tesóidat, hogy közösen hazamentek! Ha nem, akkor a barátnőd, barátod szüleit kérd meg vigyenek haza!! Mond el nekik! Ha így sem adja meg magát, akkor viszont nincs más, fel kell hívni a rendőrséget és ők hazavisznek!!! Ezt így sorban!

2018. febr. 4. 13:03
 52/62 anonim ***** válasza:
59%
Hazajutottál?
2018. febr. 4. 16:07
 53/62 A kérdező kommentje:
Még nem, de mar anyum dobott a mamához cuccokat. Ruhàkat es a könyveimet
2018. febr. 4. 17:18
 54/62 anonim ***** válasza:
78%

Most ez mi??? Voltál otthon? Mamád mit mond??? Nem beszélt a fejével????

Ezt nem teheti meg, egyáltalán nem.

Hol alszol este, mamàdnál? Nincs joga átköltöztetni, de legjobban egy felnőtt tudna rá hatni. Biztos cska ez volt, hogy nem kelltél fel? Mert hétvégén van, hogy én is elalszom... Szólhatott volna.

2018. febr. 4. 17:28
 55/62 anonim ***** válasza:
83%
Ezt beveszi vki,egyszerű elvavás miatt nem reagál igy senki,itt volt előzmény,valoszinu Anyuka most sokkalt be..
2018. febr. 4. 17:39
 56/62 A kérdező kommentje:
Elözményeket leirtam ha esetleg mást kell irnom akkor max hogy nem mostam fogat az nap... ja is ne csak a kerdest nézd az alatt is sokat irtam.
2018. febr. 4. 18:04
 57/62 A kérdező kommentje:
Haverom szuleinek is elmondtam es megengedték hogy itt aludjak. holnap meg vagy a mamám vagy a barátnőm.
2018. febr. 4. 18:05
 58/62 anonim ***** válasza:
85%
Åzzeg anyád nagyon kitartó a törvénytelenségével és hatalmi drámájával.
2018. febr. 4. 18:09
 59/62 anonim ***** válasza:
88%

Sajnállak, te de itt tényleg a rendőrség maradt.

Vagy hívd fel a 116-111 számot, ez ilyen gyermek lelkisegély, hátha tudnának valamit mondani. De ez így nem maradhat, hogy bekuncsorgod magad valahova mindennap. Még szerencse, hogy vannak valakik.

2018. febr. 4. 18:22
 60/62 anonim ***** válasza:
68%
Helyzet? Írj ám!
2018. febr. 4. 22:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!