Anyum elkuldott othonrol. Mit tegyek?
Magadra is gondolj, hogy teneked télvíz idején, fagyban mi bajod lehet az utcán egyedül. Meghalhatsz!
Ő erre nem gondol!
Te meg azon aggódsz, hogy ő ne legyen ideges....
Ő nem egészséges, hogy Rád nem gondol, hogy teveled mi van! Egy életveszélyes helyzetbe kényszerített Téged.
Most hol vagy?
Egy: tizennégy éves fejjel nem a te dolgos hogy megjavíttasd az elromlott telefonodat: Anyukád odaemelhetné a s*ggét reggelente, és rád szólhatna hogy ébredj ha már úgyis otthon van- mondjuk jobb lenne mint a hiszti amit levágott. NEM tehet ki otthonról következmények nélkül, ugyanis a kiskorú veszélyeztetése súlyos dolog, jócskán szorulhat a disznóságáért.
Van olyan hogy a szülő nem tud megbirkózni valamivel. Ilyenkor NEM kidobjuk a kisgyereket otthonról, hanem SEGÍTSÉGET KÉRÜNK!
Totál életszerűretlennek érzem, hogy egy elromlott telefon, egy trehányul átaludt reggel és egy elbliccelt magántanári óra miatt egy ÉDESANYA elzavarja a saját gyermekét a lakóhelyükről.
Ha hoznál egy rossz jegyet a suliból, akkor meg a kezedet levágná? Ha netán ellopnál egy szelet csokit a boltból, akkor meg felakasztana?
Ha tényleg igaz a sztori, akkor anyukádnak nagyon nagyon súlyos mentális zavara van, ami végett már én magam sem akarnék hazamenni ezek után. Nem neked kell bocsánatot kérni anyukádtól, hanem neki tetőled,mhogy ekkora cirkuszt csinált a semmiből. Ha mostanság meg tudnád szervezni, hogy nagyszülőnél lakj tovább, vagy esetleg valami kollégiumban, akkor van esélyed arra, hogy a személyiségfejlődésed ne sínylje meg. De mondom, ha igaz a sztori, akkor semmi biztatót nem látok a jövőre nézve, hogy anyukáddal kialakulhasson, rendeződhessen egy jó viszony. Az meg aztán már csk hab a tortán, hogy egy bocsánatkérés után is folytatja cirkuszt.
Komolyan mondom, hogy megérdemelné anyád, hogy ne is keresd, de ő se tudja meg hogy hol vagy egy darabig. Aztán elgondolkozhatna kicsit.
Nem csodálom, hogy anyád kidobott!
""különtanárom hoz hellet volna mennem 8:15 re... felhuztam az órát 7:15-7:50 ig 5-10 percenként."" ----- szóval neked 3/4 óra kell, hogy felkelj, 14 évesen, majd félkómában odamásztál volna a tanárhoz... aha.
""rairtam a tanáromra hogy hivjon fel ha véletlen nem kelnék fel. "" ---- nyilván teljesen hihető, hogy ha nem érsz oda az órára a tanár majd felkelt téged, végül is ezért szerezte a diplomáját, hogy kölyköknek legyen az ébresztője.... aha.
majd 9:40-kor beront anyu - tehát 2 és fél órával azután, hogy neked fel kellett volna kelned, egy pénteki napon.
Kérdések:
- mit képzelsz magadról, hogy a tanárodtól kérsz ébresztőt?
- miért olyan rettenetesen nehéz felkelned 7 órakor egy tanítási napon?
- miért akarod magad áldozati szerepben feltüntetni?
Gondolom nem ez az első alkalom, hogy szrsz a világba és döglesz délig. Csak most próbálod itt úgy beállítani mintha anyád lenne a gonosz te meg a szenvedő és díszgyerek, akit egyszerűen nem lehet felkelteni 7-kor, mert ez olyan megoldhatatlan feladat. És még a magántanár se kelt fel... mik vannak...Biztos marha sok problémád és teendőd van ennyi idősen.
Nevetséges!!
Az utolsó is megérdemelné hogy kidobják.
Nem jó dolog ilyenkor bocsánatot kérni szerintem.
Én biztos nem alkalmazkodnék ilyen szülőhöz.
Lehet, hogy most anyukád meg akarja mutatni neked "ki az úr a házban".
Lehet, már többször elmondta neked, hogy elzavar, ha mégegyszer ezt csinálod, de te nem vetted komolyan.
Ha most hazamehetsz -márpedig előbb-utóbb biztos hazaenged- legközelebb nem üres fenyegetőzésnek fogod gondolni ha azt mondja kitesz a házból, hanem komolyan fogod venni.
Most telt be nála a pohár, majd lehiggad.
Ha hazamész, próbálj úgy viselkedni, hogy ne kerüljön sor ujabb vitára.
Ilyen nekem is volt, hogy egyetemen!!! elmaradt az első óra, elfelejtettem szólni nekik, de nem is kelltem fel fél 6-kor majd jött mindkettő üvöltve, hogy én nem akarok iskolába menni, húzzak el azonnal. Apám nem is állt velem szóba, pluszban kitalálta, hogy én bolond vagyok, azért lógom el az iskolát. Már ott bőgtem nekik, hogy inkább bemegyek és elleszek valahol, de engem hagyjanak békén. Engem elmegyógyintézettel fenyegettek 20 évesen.
Utolsó lángelmék! Aludjon a híd alatt, mert kidobta az anyja, normálisak az ilyenek? Bazzmeg akármit csinált mégsem teheti ki az utcára. Ilyen nincs.
Én már pedig kihívnám a rendőrséget, ha nem enged be. Tesóidat nem tudnád felhívni? Valamelyik csak befogad? De ha nincs más, akkor tényleg a rendőrség marad, alapból ha meglátnak az utcán iskolaidőben, éjszaka, bevisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!