Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum elkuldott othonrol. Mit...

Anyum elkuldott othonrol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14/f egyik pentek reggel amikor különtanárom hoz hellet volna mennem 8:15 re... felhuztam az órát 7:15-7:50 ig 5-10 percenként... azt tudni kell hogy rossz volt a telóm 4 nappal ezelött javitottuk meg a hangszoroit mert nem adott hangot idönként... azthittem megjavult de biztonság kedveert rairtam a tanáromra hogy hivjon fel ha véletlen nem kelnék fel. Reggel a telefonom nem csörgött es a tanárom hivásánál se erre 9:40 körül anyum kiabalva berontott hogy mit kepzelek magamrol es hogy pakoljak es menjek el innen a mamámhoz vagy a barátnömhoz vagy valamelyik barátomhoz... 2 napja történt eddig egyik barátomnál es a barátnömnél aludtam... bocsánatot kertem anyumtol ma is meg tegnap is de nem mehetek még haza... mit csináljak?

2018. febr. 3. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
81%
A szülő hibája, ha egy gyerek nem tud felkelni időben. Talán rendszerre kellett volna szoktatni már kisgyerek korában, de gondolom könnyebb volt hagyni éjfélig játszani, reggel meg kényelmes volt, hogy 10ig alszik, addig se zavar. Lusta, nemtörődöm nevelés eredménye, ha a gyerek ilyen. Most is könnyebb őt utcára rakni, mint megoldást találni a problémákra, kicsit odafigyelni rá. Az ilyennek minek gyerek?? Remélem kérdező te tanulsz belőle, és majd máshogy csinálod a gyerekeddel.
2018. febr. 4. 10:18
 42/62 anonim ***** válasza:
2018. febr. 4. 10:41
 43/62 anonim ***** válasza:
23%
Aha, Igy már kicsit más a leányzó fekvése.
2018. febr. 4. 10:46
 44/62 A kérdező kommentje:
Igen e-cigizek de 0 ás es csak unalmamba othon karikákat fujogatok ha anyum elveszi a telóm vagy a gépem
2018. febr. 4. 12:10
 45/62 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk ahelyett, hpgy karikákat fujohatsz, jár be a suliba.

Ezt meg old meg, akárhogy, ha a tesóiddal vagy a barátod szülei hazavisznek se neged be? Akármilyen vagy, ki nem rakhat.

2018. febr. 4. 12:13
 46/62 A kérdező kommentje:
Jo sok ötletet kaptam már valamelyiket alkalmazom köszönöm.
2018. febr. 4. 12:15
 47/62 anonim ***** válasza:
68%
És a 20-40 ezret ki fizeti az e-cigire?
2018. febr. 4. 12:15
 48/62 anonim ***** válasza:
48%
Ki fizetné? Az ilyen lusta disznó anyukák általában pénzzel próbálják kompenzálni a dolgokat.
2018. febr. 4. 12:26
 49/62 anonim ***** válasza:
63%

Chihologia okokbol vagy lusta ?

Menj el idoben aludni es tudod mi az az ora ?

Fel lehet huzni es csorog nem 10 percenkent hanem 1x

Szerintem a te torteneted egy onsajnalo trehany lusta diszno kamasz onmentegetese.

Unalombol cigi ? Tanulj az a dolgod es kelj fel idobe

Masik hibaztatasa aldozat szerep konnyu es egyszeru

2018. febr. 4. 12:30
 50/62 A kérdező kommentje:
Anyumnak dolgozok a presszónkban egy héten 4x ezért kapok pénzt ami a zsebpénzem. De nem ez a fontos az volt a kérdésem hogy hogyan jussak haza ?
2018. febr. 4. 12:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!