Anyum elkuldott othonrol. Mit tegyek?
És a barátaid szülei tudják, hogy nem mehettél haza és ezért laudtál ott?
Mára még nincsen szállásod?
Én a helyedben inkább mamádhoz mennék, nem a barátaidhoz. (Mondjuk ez most lényegtelen)
Menj koliba, ha ezért kitesz, másért is ki fog. Előzd meg a bajt.
Ilyen nálunk is volt, csak engem nem dobott ki, szóval ebben nem tudok segíteni.
Nekem nem a telefonom volt rossz, csak nagyon nehezen keltem fel, de mindig elértem rosszabb esetben a későbbi buszt, amivel még isőben be is értem. Anyum mégis mindig veszekedett emiatt, pedig jó tanuló voltam. Egyik nap nem volt első órám (erről szóltam is neki előző nap), ezért nem keltem olyan korán, mint szoktam. Reggel arra keltem, hogy anyum beront a szobámba és üvölt velem meg cibál ki az ágyból, dobálja nekem a ruháimat, hogy ki fognak rúgni, miattam vonják meg a támogatást, ha elkések, semmi nem lesz így belőlem, stb. Mondtam neki, hogy nincs első órám erre közölte, hogy nem érdekli, attól felkelhettem volna ugyanúgy 5:15-kor, mert én rendszeresen elkések, stb. Én nem kértem tőle bocsánatot és nem is terveztem. Ő sem kért bocsánatot, szerinte jogos volt.
Szerintem szólj egy rokonnak vagy egy felnőttnek, hogy vigyen haza és beszéljen anyuddal, mert ez így nem normális akkor sem, ha stresszes. Ingerülten, bunkón válaszol még azt mondom, hogy oké, de nem dobjuk ki a gyereket, mert elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!