Szerintetek sulyos hibat kovettem el? Vitaztam az elletarsammal, es anyira felmergelt hogy, belehuztam az agyba a kezenel fogva es ezert elkuldott, ok ez egy szetvalasra?
Szia!
Először is. Te vagy a férfi vagy a nő?
Mit csináltál hova húztad?
Kicsit érthetőbben írd le kérlek.
engem amikor egy veszekedés dühében a párom ellökött magától, hogy neki estem egy szekrénynek, láttam rajta hogy oda sem mer nézni mi a következménye, szégyenli magát és gyorsan el is rohant.
nos én tökéletesen átláttam, hogy nem akarattal volt, csak hirtelenségből.
és ahogy rémlik a tekintete, ahogy szégyenkezik, komolyan még én sajnáltam meg őt - de azért ezt nem hozom a tudtára
szóval ha szeretetet lehet látni, nem szakítóok.
annit megjegyeznék jogilag milyen egy büntetés:
ha valaki bűnt követ el, annak súlyosságát nagyban befolyásolja, a szándékosság, amit az alapján állapítanak meg elsőorban, hogy az elkövető tudomásul vette e a tettének a következményeit!
pl felgyújtok egy házat és végignézem, ahogy leég.
mást jelent, ha felgyújtok egy házat és hátra sem nézve elrohanok.
ha hihető, ha nem, MEG VAN KÜLÖNBÖZTETVE, elég nagy súllyal.
pl a volt párom amikor állba vágott egy srácot, sikeresen mentegette magát a bíró előtt, addig míg meg nem kérdezték, látta e mi történt az után, ő elmondta, hogy igen, a srác össze esett. a bíró komoran elgondolkodott, a párom elítélték.
17:15 vagyok
annyit hozzá tennék, a két sztorimban nem egy és ugyanazon emberről volt szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!