Szerintetek sulyos hibat kovettem el? Vitaztam az elletarsammal, es anyira felmergelt hogy, belehuztam az agyba a kezenel fogva es ezert elkuldott, ok ez egy szetvalasra?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:51
11/16 napietus válasza:
2,5 év után? miért nem? a férjemmel 6 éve vagyok együtt, 2 éve vagyunk házasok, mégis elhagynám, ha bántana. ő is engem, ha így viselkednék.
12/16 anonim válasza:
kedves kérdező
mivel benned meg van a lelkiismeret, a megbánás, valamint, ha nem szándékosan tetted (pillanatra sem megkönnyebbülést éreztél)
akkor NEM SZAKÍTÓOK
tekintve, hogy az sem véletlen miért javasolja egy védőügyvéd a tettesnek, hogy mutasson megbánást....
13/16 anonim válasza:
és Stohl András sem véletlenül kért bocsánatot attól, akit elgázolt
tipikus jogi taktika
14/16 anonim válasza:
Szerintem eléggé nagy hiba volt..Én a helyében nem szeretnélek látni többet vagy legalábbis jó darabig..Amúgy egy ilyen tett simán véget vethet egy 5 éves kapcsolatnak is..Honnan tudná hogy legközelebb nem e vered meg..:Ha veled is marad,akkor nagyon szeret,de ott lesz benne a félsz és minden hirtelen mozdulatod figyelni fogja..Nem fog tudni benned megbízni úgy ahogy eddig...
15/16 anonim válasza:
Veszeketek ez már jele a kapcsolat megromlásának ha erőszakba torkolik a dolog akkor ott rögtön be kell fejezni.
A nagy szerelem rózsaszin köd amúgy is 2-3 évig tart.
16/16 anonim válasza:
Szoval ugy gondolod, hogy egyszeri agresszivitas nem ok a szetmenesre? Tudod, ezzel csak az a baj, hogy egy agressziv ember nem csak egyszer agressziv, hanem egyre surubben, ha meg van neki engedve. Parod jol teszi, ha lelep. Megsporol sok veszekedest, verekedest, uldozest, szivfajdalmat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!