Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sulyos hibat...

Szerintetek sulyos hibat kovettem el? Vitaztam az elletarsammal, es anyira felmergelt hogy, belehuztam az agyba a kezenel fogva es ezert elkuldott, ok ez egy szetvalasra?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:51
1 2
 11/16 napietus ***** válasza:
100%
2,5 év után? miért nem? a férjemmel 6 éve vagyok együtt, 2 éve vagyunk házasok, mégis elhagynám, ha bántana. ő is engem, ha így viselkednék.
2011. jún. 9. 17:21
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

kedves kérdező

mivel benned meg van a lelkiismeret, a megbánás, valamint, ha nem szándékosan tetted (pillanatra sem megkönnyebbülést éreztél)

akkor NEM SZAKÍTÓOK

tekintve, hogy az sem véletlen miért javasolja egy védőügyvéd a tettesnek, hogy mutasson megbánást....

2011. jún. 9. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:

és Stohl András sem véletlenül kért bocsánatot attól, akit elgázolt

tipikus jogi taktika

2011. jún. 9. 17:26
 14/16 anonim válasza:
100%
Szerintem eléggé nagy hiba volt..Én a helyében nem szeretnélek látni többet vagy legalábbis jó darabig..Amúgy egy ilyen tett simán véget vethet egy 5 éves kapcsolatnak is..Honnan tudná hogy legközelebb nem e vered meg..:Ha veled is marad,akkor nagyon szeret,de ott lesz benne a félsz és minden hirtelen mozdulatod figyelni fogja..Nem fog tudni benned megbízni úgy ahogy eddig...
2011. jún. 9. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Veszeketek ez már jele a kapcsolat megromlásának ha erőszakba torkolik a dolog akkor ott rögtön be kell fejezni.

A nagy szerelem rózsaszin köd amúgy is 2-3 évig tart.

2011. jún. 9. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szoval ugy gondolod, hogy egyszeri agresszivitas nem ok a szetmenesre? Tudod, ezzel csak az a baj, hogy egy agressziv ember nem csak egyszer agressziv, hanem egyre surubben, ha meg van neki engedve. Parod jol teszi, ha lelep. Megsporol sok veszekedest, verekedest, uldozest, szivfajdalmat.
2011. jún. 10. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!