Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum elkuldott othonrol. Mit...

Anyum elkuldott othonrol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14/f egyik pentek reggel amikor különtanárom hoz hellet volna mennem 8:15 re... felhuztam az órát 7:15-7:50 ig 5-10 percenként... azt tudni kell hogy rossz volt a telóm 4 nappal ezelött javitottuk meg a hangszoroit mert nem adott hangot idönként... azthittem megjavult de biztonság kedveert rairtam a tanáromra hogy hivjon fel ha véletlen nem kelnék fel. Reggel a telefonom nem csörgött es a tanárom hivásánál se erre 9:40 körül anyum kiabalva berontott hogy mit kepzelek magamrol es hogy pakoljak es menjek el innen a mamámhoz vagy a barátnömhoz vagy valamelyik barátomhoz... 2 napja történt eddig egyik barátomnál es a barátnömnél aludtam... bocsánatot kertem anyumtol ma is meg tegnap is de nem mehetek még haza... mit csináljak?

2018. febr. 3. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
93%
Gyámügy!
2018. febr. 3. 23:28
 2/62 anonim ***** válasza:
95%

Akkor szépen hívd fel a 107-et (rendőrség), mutatkozz be, mondd el, hogy hol vagy, és hogy a szüleid veszélynek tesznek ki téged azzal, hogy nem engednek haza.

Amíg nem vagy 18 éves, a szüleidnek nincs joguk kitenniük téged az otthonodból! Neked pedig nem kötelességed ezt elviselni! Tegyél ellene!

2018. febr. 3. 23:29
 3/62 anonim válasza:
93%
Anyád egy idióta
2018. febr. 3. 23:29
 4/62 anonim ***** válasza:
49%
2es, igazad van, mert mennyire jó lesz neki egy lakásotthonban 10 vadidegen gyerekkel. Valóban.
2018. febr. 3. 23:33
 5/62 anonim ***** válasza:
94%
#4: Nem viszik el otthonról a gyereket, csak hazaviszik és elbeszélgetnek a szülőkkel.
2018. febr. 3. 23:35
 6/62 anonim ***** válasza:
61%
Egy elalvás miatt kidobott,előzmények? Emiatt normális anya nem zavar el,történt itt más is már valoszinu,ha meg nem anyád egy bolond idegbeteg nő és fel jelentheted..
2018. febr. 3. 23:40
 7/62 anonim ***** válasza:
83%
Rendőrségre menj be most!
2018. febr. 4. 00:04
 8/62 A kérdező kommentje:
Elözmények hogy elötte se tudtam felkelni mert a telefonom rossz volt elötte sokáig nem javittattam meg ez az én hibám volt ez igaz. Amúgy meg nem fogok szolni a rendörségnek se a gyámügynek azért gondoljatok bele ha nektek kellene... igen anyumnak lehet van ideg gondjai papir nincs rolla. Apum börtönbe van semmi ölés meg ilyesmi, adó csalás. Anyumat megviseli es rajtam vezeti le... esetleg még annyi hogy 4,5 ös átlagom lett felévin és igy felvesznek az iskolába szoval nem gondolom hogy olyan nagy dolog lenne egy telefon hibájábol elkuldeni...
2018. febr. 4. 00:06
 9/62 A kérdező kommentje:
Valami "könyörgés" tipust szeretnék töltetek halani amivel vegre haza mehetek.
2018. febr. 4. 00:08
 10/62 anonim ***** válasza:
87%
Ezeket lehet csinálni pedig, ez az idevaló teendő.
2018. febr. 4. 00:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!