Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek el vagyok keseredve?

Mit tegyek el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

25eves fiu vagyok, es sehol nem kapok allast,naponta adom be az oneletrajzomat, se gyarban sehol. Interjura behivnak de, aztan nem engem valasztanak.

Munkanelkuli hivatalnal voltam ,de mivel nincs egy eves munkaviszonyom nem kapok segelyt.

20 evesen kaptam meg az erettsegi bizonyitvanyt,egyetemre pontok miatt nem vettek fel, es ennyi idrje mar semmitteveseben elek.

Szuleim nem tudnak segiteni, ok tartsnsk el,kajat adnak stb.

De sehol nem talalok munkat, munkak vannak csak vegzettseghez kotott mindegyik. Nem akarok plussz2evet varni, senki nem tud segiteni hogy egy 8 oras munkat tudna e szerezni erettsegivel?

Mellette akkor jarnek esti kepzesre,. Tbt sem fizeti senki,telefonom sincs.

Szuleim nem tudnak betenni sehova, penzzeleg nem tudnak tamogatni.

Vagy akasszam fel magam?

Mert 5 ev sok ido, en meg mar lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem tudok pemzt keresni, igy meg mem tudom a celjaimat elerni.

2017. nov. 14. 12:41
 81/112 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Ez a kérdező korábbi kérdése.

Egyszer már leírtam ott, de leírom ismét. Én is egy érettségivel mentem el 3 műszakba gyárba dolgozni mert máshova nem vettek fel. Nem a seggemen ültem érettségi után és sírtam otthon, hogy nem kellek sehova. Azért dolgoztam ott több évig, hogy tudjak mellette tanulni és feljebb léphessek. Nem akartam rögtön 250 ezres fizetést (amit mára már sikerült megvalósítani) beértem a 80 ezerrel is. Egy érettségi semmi. Mint egy 8 általános kb, annyit ér. Tehát ne játszd az agyad, hogy még wc pucolónak se mennél el mert van érettségid. Ki nem sz.ja le. Nem is csodálkozom ha sehova nem vesznek fel. Ránéznek az önéletrajzodra s látják, hogy egy semmirekellő vagy, melyik munkáltatónak kell egy ilyen ember. Befejezetlen iskola, 5 év semmit tevés. Elárulom neked a jelenlegi munkahelyemen volt olyan jelentkező akit csak azért nem hívtak be állásinterjúra mert 23 éves volt és még nem volt egyáltalán semmi munkaviszonya. Te már ott elcseszted, hogy 5 éve lógsz a levegőbe. Onnan már nehéz felkapaszkodni.

Azt meg nem hiszem el, hogy semmi munkát nem találsz. Az, hogy elvárásaid vannak és nem akarsz dolgozni nem egyenlő azzal, hogy nem találsz munkát. Munka mindig van, csak lejjebb kell adni kicsit az igényeket, hogy aztán azt csinálhasd amit szeretnél. Ébredj fel talán még nem késő!

27/N

2017. nov. 14. 20:00
 82/112 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként te szellemileg nem vagy teljesen ép, ezt viccen kívül írom. Kezeltetned kéne magad. Vagy szimplán szórakoztatod az embereket de szerintem te alapból beteg ember vagy sajnos.

Az előző kérdésed végigolvastam ismét ahol kereskedelem-marketinget tanulsz egyetemen majd logisztikai ügyintéző akarsz lenni. Most már klímaszerelő... Leírtad te magad is, hogy büdös a gyári munka, nem akarsz futószalagon kartont hajtogatni.

Kár rád pocsékolni minden időt és energiát, te elhiteted magaddal is, hogy a szüleid miatt nem tudsz dolgozni nem pedig azért mert nem is akarsz. Azon se csodálkozom ha kidobálják a cuccaid és lelakatolják a hűtőt. Édesapádnak is teljesen igaza van abban, hogy otthon rohadsz és nem csinálsz semmit.

Nem tudlak sajnálni. Én kidobnálak az utcára aztán megtanulnád, hogy a mai világba luxus válogatni addig míg nem tudsz felmutatni valamit. Mi lenne veled ha a szüleid nem lennének. Inkább akaszd fel magad tényleg, kár beléd minden szó.

2017. nov. 14. 20:12
 83/112 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, most olvastam a másik kérdést.:D Te tényleg beteg vagy.

Remélem, olvasgatnak itt a szüleid is. Nekik üzenem, hogy nem kell lacafacázni, fektessenek be abba egy kis pénzt, hogy kiveszik a kisfiuknak a legolcsóbb szobát, amit találnak, az első hónapot meg a kauciót kifizetik, és átviszik oda a holmiját, 2 napra való kajával. Ezek után zárcsere, lakcímnyilvántartóban töröltetni, hogy ott lakik. Fogadni merek, hogy másnap munkába áll.

2017. nov. 14. 20:31
 84/112 anonim ***** válasza:
100%

Menjél a mekibe, vagy segédápolónak kórházba. Egyikhez sem kell sem végzettség, sem nyelvtudás.

Vagy kőműves, ács, burkoló stb. mellé segédmunkásnak, építőiparban is mindig van felvétel.

Kisboltba eladónak.

2017. nov. 14. 21:12
 85/112 anonim ***** válasza:
100%

De szerintemelsősorban neked orvosi segítség kellene és pont.

Beteg vagy.

2017. nov. 14. 21:13
 86/112 anonim ***** válasza:
100%
Menj a postára
2017. nov. 14. 22:28
 87/112 anonim ***** válasza:
100%

Györ-Moson-Sopron megye:

Györ Audi ,Sopron pl ÁWF ,Defko ,Hirschler üveges és még van pár.

Lövő Roto Elzet és Sopronkövezsd Autoliv Kft. ,itt pl mindig van felvétel. Az Autolivbe meg emberhiány van ,mert mindig bövűl és minden ostobát is felvesznek. Szálást is bisztosítanak. Ha olyan munkaerő vagy és válalsz tulorákat is ,akkor a 180at megkeresed.

N25

2017. nov. 14. 22:30
 88/112 anonim ***** válasza:
91%
Kamu kérdés.
2017. nov. 15. 07:34
 89/112 anonim ***** válasza:
100%
De most nem az volt hogy egyetemre jársz marketinget tanulsz...?
2017. nov. 15. 09:29
 90/112 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is baj, hogy amennyi munkakeresési próbálkozásod volt 5 év alatt, annyit más munkakereső 1-2 hónap alatt próbálkozik. Ne várj hónapokat két munkakeresés között, mert csak rontja az önbizalmad.
2017. nov. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!