Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek el vagyok keseredve?

Mit tegyek el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

25eves fiu vagyok, es sehol nem kapok allast,naponta adom be az oneletrajzomat, se gyarban sehol. Interjura behivnak de, aztan nem engem valasztanak.

Munkanelkuli hivatalnal voltam ,de mivel nincs egy eves munkaviszonyom nem kapok segelyt.

20 evesen kaptam meg az erettsegi bizonyitvanyt,egyetemre pontok miatt nem vettek fel, es ennyi idrje mar semmitteveseben elek.

Szuleim nem tudnak segiteni, ok tartsnsk el,kajat adnak stb.

De sehol nem talalok munkat, munkak vannak csak vegzettseghez kotott mindegyik. Nem akarok plussz2evet varni, senki nem tud segiteni hogy egy 8 oras munkat tudna e szerezni erettsegivel?

Mellette akkor jarnek esti kepzesre,. Tbt sem fizeti senki,telefonom sincs.

Szuleim nem tudnak betenni sehova, penzzeleg nem tudnak tamogatni.

Vagy akasszam fel magam?

Mert 5 ev sok ido, en meg mar lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem tudok pemzt keresni, igy meg mem tudom a celjaimat elerni.

2017. nov. 14. 12:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges a szüleidet hibáztatni. A párom apja alkoholista volt, akkor neki is annak kellene lennie a te logikád alapján.

Másokat hibáztatsz, meg a világot de az eszedbe sem jut, hogy csak te tudsz változtatni. Keresed a kifogásokat meg a felelősöket miközben te cseszted el az egész életed.

2017. nov. 15. 17:02
 102/112 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem toltak semmit a valagam alá. Tudtam, hogy tovább akarok tanulni ezért az utolsó években tanultam mint az állat, hogy felvegyenek az egyetemre. Az én szüleim sem tudták volna kifizetni, de én nem is vártam el senkitől. A szakmámat MUNKA mellett tettem le és fizettem magamnak (van részletfizetés). Nem vagyok UFO, több millió ember csinálja még így rajtam kívül.
2017. nov. 15. 17:05
 103/112 anonim ***** válasza:
100%
Hát pasztmek így nehéz lesz... Egyetem mellett, nappali tagozaton, úgy hogy Pestről Piliscsabára jártam minden nap vonattal tudtam dolgozni ruhaboltokban, moziban, igaz csak 100 körül kaptam de az is valami. Én nem otthon laktam, de olyan szempontból hasonló a helyzet hogy saját lakás és nem kellett lakbért fizetni.
2017. nov. 15. 17:11
 104/112 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd már nekem, hogy a korábban belinkelt kérdést nem te írtad ki. Ahhoz túl nagy a hasonlóság, egy-két mondatod pl. egyezik is. Ott is leírtad, hogy a "profession meg a cv online nem ír vissza" meg itt is. Onnan egyébként maximum csak vissza hívni tudnának a munáltatók... De ez csak egy példa. Kár hazudozni. Beteg ember vagy. S még lusta dög is.
2017. nov. 15. 17:20
 105/112 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét szülőm elég sokat ivott sajnos, akkor ez azt jelenti, hogy én is legyek alkoholista mert ezt láttam otthon??? Kórházakba végzettség nélkül keresnek segédápolókat, beteghordókat. Ott is lehet próbálkozni. Meg elment 3 műszakba dolgozni és ott dolgozik a mai napig is.. Hát igen, ha nem tesz érte ott is fog. Nem a sült galambot kell várni. El kell menni három műszakba akár azért, hogy legyen annyi pénzed amivel el tudsz kezdeni munka mellett egy iskolát és feljebb tudsz lépni. De ezt már leírtuk neked százan. Így csak telnek a napok és még jobban nem fogsz kelleni sehova. Olyan vagy mint egy kislány. Rinyálsz egész nap. Egy érettségi semmi már elmondtam. Nappalin nem tudsz tanulni ingyen. Így ha tanulni akarsz estin tudsz ami fizetős. Ahhoz, hogy tanulj munkát kell keresned (BÁRMIT) mivel jövedelmed nincs, szüleid nem állják amit meg is értek. Annyira idegesítő vagy, legszívesebben megpofoználak.
2017. nov. 15. 17:27
 106/112 anonim ***** válasza:
100%
Felvételizel most februárban fizetősre levelezőre és diákhitettel megoldod a tandíjad. Közben pedig keresel munkát.
2017. nov. 15. 18:13
 107/112 anonim ***** válasza:
100%
Milyen levelező meg diákhitel??? Ahhoz talán több is kéne mint egy sima érettségi ahol a korábbi kérdésében leírta, hogy elég gyenge lett. OKJ-n kívül nem vennék fel máshova.
2017. nov. 15. 18:21
 108/112 anonim ***** válasza:
100%

Értelmiségi munkára nem fognak felvenni nyelvtudás, tapasztalat nélkül.

Döntsd el, milyen szakmát szeretnél tanulni. Menj el átmenetileg betanított vagy bármilyen munkára, amit találsz. Legyél barátságos és segítőkész a kollégáiddal, és akkor nem fognak piszkálni. Munka mellett pedig járj a választott szakma képzésére, amit így már ki is tudsz majd fizetni.

Mellette tanulj nyelvet, az interneten ingyen.

Más megoldás nincs.

2017. nov. 15. 20:51
 109/112 anonim ***** válasza:
100%
100% hogy te írtad ki a kérdést, szó szerint ugyanazokat írod, ugyanaz az élettörténet, stb. Ne hazudj már, übergáz...
2017. nov. 15. 21:02
 110/112 anonim ***** válasza:
76%

''Nekem szakma kell, és nemvalami bentaitott munka... az csak időhuzás megint''

Szoval ha jól értem inkább élösködsz és dögl(e)sz ,mint megmozdulj és csinálj valamit.

És mégis milyen csodára vársz?

2017. nov. 15. 23:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!