Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek el vagyok keseredve?

Mit tegyek el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

25eves fiu vagyok, es sehol nem kapok allast,naponta adom be az oneletrajzomat, se gyarban sehol. Interjura behivnak de, aztan nem engem valasztanak.

Munkanelkuli hivatalnal voltam ,de mivel nincs egy eves munkaviszonyom nem kapok segelyt.

20 evesen kaptam meg az erettsegi bizonyitvanyt,egyetemre pontok miatt nem vettek fel, es ennyi idrje mar semmitteveseben elek.

Szuleim nem tudnak segiteni, ok tartsnsk el,kajat adnak stb.

De sehol nem talalok munkat, munkak vannak csak vegzettseghez kotott mindegyik. Nem akarok plussz2evet varni, senki nem tud segiteni hogy egy 8 oras munkat tudna e szerezni erettsegivel?

Mellette akkor jarnek esti kepzesre,. Tbt sem fizeti senki,telefonom sincs.

Szuleim nem tudnak betenni sehova, penzzeleg nem tudnak tamogatni.

Vagy akasszam fel magam?

Mert 5 ev sok ido, en meg mar lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem tudok pemzt keresni, igy meg mem tudom a celjaimat elerni.

2017. nov. 14. 12:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, az előző kérdésedben egyetem mellett felvettek nettó 160-ért csomagszortírozónak. Mi lett ezzel?
2017. nov. 15. 10:14
 92/112 anonim ***** válasza:
100%
figyelj öt év alatt már két nyelvet megtanulhattál volna, kuponnal mindig van online tanfolyam, meg antikváriumba, könyvtárban könyvek.
2017. nov. 15. 10:52
 93/112 anonim ***** válasza:
100%
pl BKK mindig keres sofőrt. tele vannak a buszok plakátolva. hiány van
2017. nov. 15. 10:54
 94/112 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj magaddal valamit, de sürgősen. Vagy halj éhen, mást már nem tudok mondani, ha ennyire lusta dög vagy.
2017. nov. 15. 11:32
 95/112 anonim válasza:

Tessék, van itt neked munka, és még helyben is van.

[link]

2017. nov. 15. 14:12
 96/112 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják természetes szelekciónak. Csak az állatvilágban ilyenkor az anya megeszi a kölykét ha ennyire életképtelen. Sajnos ezt itthon büntetik, így anyádék kénytelenek voltak felnevelni és most kenytelenek eltartani is. Bár ha nálam laknál, fél éved lenne összeszedni magad és ha nem megy, akkor felőlem mehetnél hajléktalan szállóra.

Egy pozitívum van benned: ilyen lustasággal, életfelfogással és életstílussal sosem lesz párkapcsolatod. Ami azért jó, mert nem tudsz szaporodni.

2017. nov. 15. 14:26
 97/112 A kérdező kommentje:

Talán nem jol fogalmaztam, vagy én nem tudom.

Az előző kérdést amit itt valaki belinkelt nem én irtam ide.

Úgy esik le hogy én vagyok a lusta a munkakerelő és stb,ami nem igaz, csak végzettség, kapcsolatok nélkül, tudás nélkül nehéz Magyarországon munkát találni.

Persze, lehet de ha szülleimnek nincsenek kapcsolatai, nekem nincsenek, szüleim uyganilyenek. Ezt a példát láttam tölük, lusták voltak tanulni és gyárba mentek el dolgozni, aztán apám ott rakott le valami szakmát, és azóta is ott dolgozik kevés pénzért.

Anyám már vagy 13 éve nem dolgozik, tabletezik, vagy tvt néz egész nap, vagy számitógépezik.

Ezzel én nem azt akarom mondani, hogy miért nem dolgoznaka szüleim, ezzel azt akarom mondani, hogy se most sem 13 évvel ezelőtt sem törödtek a gyerekük vagyis az én jövömmel.

Természetesen, ennek most van itta következménye, hogy nem találok munkát, nincs végzettségem.

Mivel értelmiségi ember vagyok, nem beszélek csúnyán, stb. olyan helyekre, ahol ilyen tudjátok milyen származású emberek vannak oda én nem merek elmenni dolgozni.

Dolgoztam már velük, és összetörték a szemüvegemet és stb.

Viselkedni nem tudnak,

Ha én azt a példát kapom vagy kaptam a szüleimtől, hogy ők is lusták voltak mai napig, akkor én milyen legyek:?

Ellentétben azzal hogy én már 15 évesen is már dolgoztam nyári diákmunkán, nem a munkaképességemmel, van baj, hanem azzal hogy értelmes bejelentett munkát nem találok.

Nem találok olyat,amihez nem kell végzettség, de mégis értelmiségi munka, vagyis lehet benne fejlődni előrejutni,

Szakmára meg nincs pénzem, olyan könnyű azoknak akik 18 évesen a se..ük alá tolják a szüleik a 18 éveseknek hogy fiam, menjél továbbtanulni hogy legyen jövőd, megkapsz hozzá minden támogatást addig,

Szakképzettség nélkülieknek a legmagasabb arányban van a munkanélküliség.

éN nem ezt akartam elérni ennyi idősen,

Nekem szakma kell, és nemvalami bentaitott munka... az csak időhuzás megint,

ezért irtam ki kérdést, hogy akárki tudna e segiteni erre megoldást, hogy 25 évesen hogyan tanulhatnék pl. igyen az első szakmát nappalin?

Vagy akármi.

2017. nov. 15. 14:47
 98/112 anonim ***** válasza:
100%

De mi a francot nem értesz azon hogy te már nem tudsz ingyen, nappali tagozaton tanulni??? :D Mit hajtogatod ezt? Szakma kell? Menj el dolgozni 3 műszakba, rakj félre pénzt és végezz el egy tanfolyamot közben, tudod mennyien csinálják ezt 3 műszak és család mellett? Ők tesznek érte, hogy jobb legyen nekik de te a kifogás gyártáson kívül mit csinálsz?

Nem hiszek abba hogy gyereket ki kell rakni az utcára de téged még én sem tűrnélek meg, mi lenne veled ha holnapra meghalna mindkét szülőd? Éhen halnál?

2017. nov. 15. 15:06
 99/112 anonim ***** válasza:
100%

anyám pl nem szeret takarítani és gyűjt minden szart, én meg pont nem lettem ilyen, takarítok, és kidobom ami kacat!

csak kifogás!

2017. nov. 15. 15:13
 100/112 anonim ***** válasza:
100%

Kifogásgyártó asszisztens és szülőokoló manager pozícióba való vagy te.

Mondok én neked valamit: rohadt nagy hiány van, minden területen!! Nézesd meg a cv-det, hogy hogyan tüntesd el az árulkodó lyukakat úgy, hogy ne legyen ordítóan feltűnő, aztán kérj segítséget valakitől az interjúkra, mert valami nagyon nem stimmel.

Sopánkodással nem jutsz előre. Havi 30-ér részletre lehet szakmát tanulni, egy sima végzettség nélküli beteghordó is megkeres százat Pesten. Agglomerációból sok hely fizeti az ingázást (bkv bérletet nem).

Külföldre tényleg ne menj, mert egyrészt kiröhögnek ha megszólalsz, másrészt oda kell minimum (!) kéthavi fizu h el tudj indulni. Gondolom nem egy padon éjszakáznál...

Nemakarásnak nyögész lesz a vége. És örülj neki, h egyáltalán visszajeleztek neked, h nem te kellesz, már ez is nagy szó, de azért ne szokj hozzá. Ez a ritkább. Emiatt nem kell felháborodni, h nem téged választottak.

Nem igaz, h csak ismerőssel vagy protekcióval lehet bejutni bárhova is. Sok helyre igaz, de sok helyre nem.

+1: Nem kötelező azt továbbvinni, amit otthon láttál. De ne te legyél a legjobban felháborodva, amikor 5 éve otthon vagy, és mindezt (gondolom) életerős férfiként. Mégis mit csinálsz egy nap? Te is ülsz és netezel, és ez téegd igazol, h anyád is ezt csinálja??

Gondold el, mekkora királyság lenne, ha ezt az 5 évet masszív munkatapasztalatként tüntethetnéd fel, akármilyen területen!! Egy jótanács, amit az elmúlt pár oldal elolvasása alapján adok neked, pusztán mert most ráérek: Ne kezdj egyből vádaskodni, h "de így volt", meg "úgy volt", meg "a kormány", aztán meg "eltörölték és emiatt nem tudtam". Ezekre a lóf.sz se kíváncsi, hidd már el.

Továbbiakban sok sikert kívánok.

2017. nov. 15. 16:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!