Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek el vagyok keseredve?

Mit tegyek el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

25eves fiu vagyok, es sehol nem kapok allast,naponta adom be az oneletrajzomat, se gyarban sehol. Interjura behivnak de, aztan nem engem valasztanak.

Munkanelkuli hivatalnal voltam ,de mivel nincs egy eves munkaviszonyom nem kapok segelyt.

20 evesen kaptam meg az erettsegi bizonyitvanyt,egyetemre pontok miatt nem vettek fel, es ennyi idrje mar semmitteveseben elek.

Szuleim nem tudnak segiteni, ok tartsnsk el,kajat adnak stb.

De sehol nem talalok munkat, munkak vannak csak vegzettseghez kotott mindegyik. Nem akarok plussz2evet varni, senki nem tud segiteni hogy egy 8 oras munkat tudna e szerezni erettsegivel?

Mellette akkor jarnek esti kepzesre,. Tbt sem fizeti senki,telefonom sincs.

Szuleim nem tudnak betenni sehova, penzzeleg nem tudnak tamogatni.

Vagy akasszam fel magam?

Mert 5 ev sok ido, en meg mar lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem tudok pemzt keresni, igy meg mem tudom a celjaimat elerni.

2017. nov. 14. 12:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 A kérdező kommentje:

Mindenkinek a párja segit... ezekszerint lányok válaszoltak erre a kérdésre..

ha valakinek van párja ugy könnyű. ha valakire tud támaszkodni. Nekem nincs párom, nincs kapcsolatom, nincsen hátszelem, nincs nyelvtudás, nincs jogsi... csak egy érettségi..

Vagy szakmat kéne tanulnom, vagy találni olyan munkahelyet ahol felvezsnek ami már több éve nem sikerül.

2017. nov. 14. 14:04
 32/112 anonim ***** válasza:
100%
2017. nov. 14. 14:05
 33/112 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Stb, stb, stb. Emellett ugyan legfeljebb online tanfolyamot végezhetsz, ha arad rá erőd, de miután szinte az egész fizudat félre tudod rakni, egy év alatt összekotorhatsz annyit, amennyiből megélsz, amíg elvégzel itthon egy tanfolyamot. Addig meg tanulhatsz nyelvet pl.

2017. nov. 14. 14:06
 34/112 anonim ***** válasza:
84%

Igen, itt kint a párom, otthon 21 évesen elköltöztem és attól kezdve dolgoztam érettégivel - mert a szakmába nem volt az az ég, hogy elmenjek.

Árufeltöltés, raktári munka, gyerekgondozás.

21-27 éves koromig kettő hónapot! voltam állás nélkül, de akkor már a költözést tervezgettük, nem érdekelt.

2017. nov. 14. 14:08
 35/112 anonim ***** válasza:
95%

Vagy szakmat kéne tanulnom

Igen, pontosan ezt kéne tenned, mert egy érettségivel nem mész semmire.

2017. nov. 14. 14:08
 36/112 anonim ***** válasza:
92%

33-es, szerinted aki otthon 4 éve képtelen melót találni, az el fogja tudni intézni a kinti élettel járó sok teendőt és utánajárást?

Kétlem :)

2017. nov. 14. 14:09
 37/112 anonim ***** válasza:
89%

ha valakinek van párja ugy könnyű. ha valakire tud támaszkodni.

Nem a páromból fogok megélni. Számíthatok rá, de nem fog helyettem továbbtanulni és dolgozni. Elhatározás és főként motiváció kérdése az egész. Ha egyéltalán nincs motivációd, akkor persze, hogy nem találsz munkát.

2017. nov. 14. 14:10
 38/112 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt van egy rakat állás, főleg csomagoló. Jön a karácsonyi időszak, kizárt, hogy ne vennének fel valamelyikre.

2017. nov. 14. 14:10
 39/112 A kérdező kommentje:

Igen, én is észbe kaptam, de már 4 éve... láthatod a korábbi krédésemet, a kormány nem viszi le a 15 évig fenntartott törvényt hogy 22 éves korig lehet tanulni, akkor 2015-re már végeznék, és egy honapot sem halasztanék. annyira ugy jön le, hogy én vagyok a lusta, meg aki logott az iskolából, és ez nem igaz,

Én nem akartam soha egyetemre, menni, mert nem vagyok rá képes,m viszont szakmát tanulni annál inkább.

De 2013ban kaptam ki a bizonyitványt, nem 2015ben, vagy később. Én amikor kikaptam, észbe kaptam és jelentkeztem képszére, de azt mondák amugy klímaszerelő akartam lenni vagy akarnék lenni. Azt mondták, estin nem inditanak, nappalira a korhatár miatt nem fér be..

Ezt a választ kaptam 4 évvel ezelőtt.

2017. nov. 14. 14:12
 40/112 A kérdező kommentje:

Foti csomagolo állásra már jelentkeztem, onnan nem kaptam visszajelzést, a többihez végzettség kell.

Profession.hu soha nem válaszol, de az a legmegbízhatóbb állás kereső oldal.

2017. nov. 14. 14:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!