Ez szemétség? Valami tanács? El vagyok keseredve
Én is így voltam vele, még tini voltam, szóról szóra ugyanígy.
Apámnak is 2 ittas énje volt: Vagy idegbeteg volt, szidott mindenkit, kötekedett mindenkivel, ajtót csapkodott, kitört 1-2 üveget, földhöz vágta a vacsorát, mindenért szidott engem, miért ülök a gépnél, miért így nézek ki, miért ez miért az stb, ilyenkor mindig üvöltöttünk egymással.
Másik énje volt a barátkozós, mit csinálsz, adjál puszit, blablablabla de ez is idegesítő volt, mert nem hagyott se tanulni, se tévézni se semmit, ez sem volt jobb mint az ordibálás.
Én se vagyok oda érte józanon sem.
Már rég nem lakok otthon, de a mai napig utálom, mikor iszik, és alapvetően soha nem vagyok oda érte.
Ha barátkozni akar,meg normális valamennyire,akkor "haverkodj vele,akkor vonulj külön,meg legyél kussba,ha sérteget,és szemét.
Nem irigyellek...kell egy tabi a bőre alá,ha le akar szokni,de arra úgysem lenne hajlandó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!