Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek el vagyok keseredve?

Mit tegyek el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

25eves fiu vagyok, es sehol nem kapok allast,naponta adom be az oneletrajzomat, se gyarban sehol. Interjura behivnak de, aztan nem engem valasztanak.

Munkanelkuli hivatalnal voltam ,de mivel nincs egy eves munkaviszonyom nem kapok segelyt.

20 evesen kaptam meg az erettsegi bizonyitvanyt,egyetemre pontok miatt nem vettek fel, es ennyi idrje mar semmitteveseben elek.

Szuleim nem tudnak segiteni, ok tartsnsk el,kajat adnak stb.

De sehol nem talalok munkat, munkak vannak csak vegzettseghez kotott mindegyik. Nem akarok plussz2evet varni, senki nem tud segiteni hogy egy 8 oras munkat tudna e szerezni erettsegivel?

Mellette akkor jarnek esti kepzesre,. Tbt sem fizeti senki,telefonom sincs.

Szuleim nem tudnak betenni sehova, penzzeleg nem tudnak tamogatni.

Vagy akasszam fel magam?

Mert 5 ev sok ido, en meg mar lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem tudok pemzt keresni, igy meg mem tudom a celjaimat elerni.

2017. nov. 14. 12:41
 61/112 A kérdező kommentje:
Ugyhogy ez nem panaszkodás, nézzetek körbe, ha találnék munkát, akkor nem irnék ki kérdéseket Napi szinten 6 -8 órákat nézegetek munkákat, 80 százalékban nem válaszolnak.
2017. nov. 14. 15:32
 62/112 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a munkaügyi hivatalba kéne bemenned. Nekem tavaly nem volt munkám, bementem és egyből a kezembe nyomtak 5 papírt, hogy azokra az munkahelyre menjek be jelentkezni. Ez a győri munkaügyin volt, de szerintem ott Fóton is találnak neked munkát, most sok embert keresnek mindenhová.
2017. nov. 14. 15:42
 63/112 A kérdező kommentje:

Voltam mar bent, azt mondtak hogy majd valamikor inditanak tanfolyamot, de amig nincs 1-eves munkaviszonyom.nem kapok tamogatast, teljes bakloves az egesz.

Nem tudok ebbol az egeszbol kimaszni.

2017. nov. 14. 15:48
 64/112 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, összesen hány helyre adtad be az utóbbi 1 hónapban az önéletrajzodat? Nem hiszem el, hogy Budapesten nem találsz állást. Egyébként linkeltem neked egy csomó külföldi melót, most úgysem tudsz álmaid tanfolyamára jelentkezni, szeptembertől indulnak a képzések. Menj ki, szakadj le egy kicsit anyádékról, gyűjts pénzt. Pár hónap alatt meg tudod keresni a nappali tanfolyam árát úgy, hogy a rezsibe is befizethetsz otthon, nyáron is ki lehet menni a két suliév között, vagy akár a Balatonra vendéglátásba, lasszóval fogják a munkaerőt a szezonra. Ne légy már ennyire élhetetlen.
2017. nov. 14. 15:55
 65/112 anonim ***** válasza:
89%
Nem 25 évesen kell elkezdeni tanulni. Most már elso a munka. Az iskolával csak kibúvót keresel, hogy ne kelljen dolgozni. Neked ahhoz nincs közöd, hogy egy gazdag mire költi a pénzét, miért adná bárki is egy olyan semmirekellonek, mint te? :D
2017. nov. 14. 16:06
 66/112 A kérdező kommentje:
Sok helyre, amihez nem.kell jogsi, meg vegzettseg,se nyelvtudas, rakodo kezi rakodo, arufeltolto, gyarban raktaros sehol nem jeleztek vissza, sok valasztasi lehetsosegem meg nincs, nem akarok varni meg egy ev tanevet, iden szeretnek tanulni.. vagy akarmi. Kulfoldre meg nyelvtudas kell.
2017. nov. 14. 16:07
 67/112 A kérdező kommentje:
Nem 25 evesen? Akor mikor? 20 evesen akartam,akor sem volt lehetosegem , es most sincs.. mikor tanuljon az ember?
2017. nov. 14. 16:11
 68/112 anonim ***** válasza:
100%

Lidlbe kerestek call centerest magyarul olyan havi 130-150 nettó,

Recepcióst a Kucsera fodrászatba a Pozsonyi úton,

BKK is folyamatosság keres villamosvezetőket akiket ki is képez

Doclerhez is küldhetnél egy e-mailt

2017. nov. 14. 16:26
 69/112 anonim ***** válasza:
100%
Vannak barista képzések avval is eltudsz menni egy kavezoba dolgozni, Cafe Frei, Costa Cafe
2017. nov. 14. 16:27
 70/112 anonim ***** válasza:
100%
Valaki linkelje már be az előző kérdéseit :D
2017. nov. 14. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!