Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek el vagyok keseredve?

Mit tegyek el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

25eves fiu vagyok, es sehol nem kapok allast,naponta adom be az oneletrajzomat, se gyarban sehol. Interjura behivnak de, aztan nem engem valasztanak.

Munkanelkuli hivatalnal voltam ,de mivel nincs egy eves munkaviszonyom nem kapok segelyt.

20 evesen kaptam meg az erettsegi bizonyitvanyt,egyetemre pontok miatt nem vettek fel, es ennyi idrje mar semmitteveseben elek.

Szuleim nem tudnak segiteni, ok tartsnsk el,kajat adnak stb.

De sehol nem talalok munkat, munkak vannak csak vegzettseghez kotott mindegyik. Nem akarok plussz2evet varni, senki nem tud segiteni hogy egy 8 oras munkat tudna e szerezni erettsegivel?

Mellette akkor jarnek esti kepzesre,. Tbt sem fizeti senki,telefonom sincs.

Szuleim nem tudnak betenni sehova, penzzeleg nem tudnak tamogatni.

Vagy akasszam fel magam?

Mert 5 ev sok ido, en meg mar lelkileg, fizikailag is belefaradtam hogy nem tudok pemzt keresni, igy meg mem tudom a celjaimat elerni.

2017. nov. 14. 12:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
100%

De veled nemrég lefolytattunk már egy ugyanilyen beszélgetést, akkor is rinyáltál vagy 10 oldalon keresztül és mindenre csak a kifogásokat nyomtad.

A szüleid helyében én már kitennélek, hidd el, rögtön nem derogálna a wc-pucoló állás sem, csak legyen kajára pénzed.

2017. nov. 14. 14:51
 52/112 A kérdező kommentje:
Miért irtok ilyeneket hogy wc pucoló? Én azt annak kivánom aki a börtönböl szabadult vagy büncselekményt követett el.
2017. nov. 14. 14:53
 53/112 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy normális komolyan. Angulul a netről meg lehet tanulni INGYEN, nagyon sok anyag és hanganyag van. Elárulom neked, hogy nyelvvizsgát egyik munkáltató sem kér, maximum annyit, hogy tudj beszélni. Ha annyira el lennél keseredve akkor már rég dolgoznál valahol, ehelyett itt rinyálsz és sorolod a kifogásokat. Fót nem egy kis falu, Pestre is van onnan közlekedés.

1000 lehetőséget soroltunk fel: Tesco, Auchan, Aldi, Obi stb. Karácsonyi vásárok, vagy ott van a takarítás. Menj el kőműveshez, mindig keresnek segédet.

Ha büdös a munka akkor ne csodálkozz! Az meg egy ordas nagy kamu, hogy semmi munka nincs! Nem kell válogatni ha sz.arban vagy. Ha meg sehonnan nem hívnak vissza (HA igaz), akkor nem a végzettséged a probléma, hanem sokkal nagyobb gond van veled. Senki nem fogja megoldani a problémáidat, én pl.azt is lefosom ha éhen halsz. Ha nagyon akarsz dolgozni akkor találsz. Mellesleg ha a szüleid nem lesznek akkor mi lesz veled?

2017. nov. 14. 15:03
 54/112 anonim ***** válasza:
100%

Csak szólok, hogy a villanyszerelő szakma is ingyenes estin.

Meg gondolkozz már (ha tudsz)! Gondolod majd valamelyikünk kifizeti a szakmádat mert megsajnál, hogy milyen nyomorult vagy? Amíg nem mész el dolgozni, addig nem lesz szakmád, mert nem tudod miből kifizetni. A nyilvánvaló összefüggéseket kellene észrevenni vinnyogás helyett. Nem mellesleg MINDENHOL van részletfizetés OKJ-ra, tehát munka mellett el tudod kezdeni.

2017. nov. 14. 15:07
 55/112 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem akaszd fel magad az a tuti megoldás. Gratulálok! Most ezzel próbálsz hatni az emberekre, hogy segítsenek? Áprilistól tudok munkát ha még nem találnál addig és Budapesti vagy. Írj rám február végén.
2017. nov. 14. 15:10
 56/112 A kérdező kommentje:
Én nem azt akarom hoyga szüleim vagy akárki kifizesse az okjt, én at szeretném hogy egy szakmát tanulhassak ingyen, vagy legyen munkám, amiből tudom finanszorizni, de jelenleg egyik sincs.
2017. nov. 14. 15:13
 57/112 anonim ***** válasza:
100%

Valami nekem is rémlik egy hasonló kérdésről.:-)

Az az alapvető probléma, kérdező, hogy te tényleg csak kifogásokat keresel. Minden és mindenki bűnös abban, hogy te nem tartasz sehol, a születési dátumodtól a kormányig meg a szemét munkáltatókig, mindenki másnak könnyű rajtad kívül, hiszen a lányoknak pl. mind a párjuk segít, neked bezzeg senki, a szüleid is épp csak eltartanak, de kocsit, jogsit, nyelvtudást nem tettek alád, állást se szereznek neked.:D Nem tudom, hogy élőben hogyan adod elő magad, de ha ugyanezt csinálod, plusz van az önéletrajzodban egy félbehagyott szakközép (ami egyébként egy jó szakmát adott volna), egy felnőttképzésen szerzett érettségi és 5 éve a nagy semmi, én egyáltalán nem vagyok meglepve, hogy lassan sehova sem kellesz. Úgyhogy ne légy annyira felháborodva a vécépucolós megjegyzésen, mert az illető kommentelőnek teljesen igaza van.

2017. nov. 14. 15:14
 58/112 A kérdező kommentje:

Azért irtam hogy felakasztom magam ,ha a aszóleim nem lesznek és még itt tartok. Bár már 4 évvel ezelőtt , sem bírtam ki ezt a tehetetlenséget, mégis kibirtam, kész csoda.

Más embert ez nem érdekli ezt is tudom, nézema gazdag millirádosokat a tvben és inkább gyémánt bevonatú játék poni lovat vesznek a gyereküknek, mint hogy szegény embereknek odaadják, ez a tipikus emberi önzőség. csak hogy az embernek felül kellene múlnia önmagát, pl. ha megnyerném a lottó ötöst, vagy valamelyik amerikai lottót, és millirádos lennék, nyilvánosan, mindenki azt fogja akarni hogy adakozzak., Én meg inkább veszek a hawaii szigeteken egy szigetet, és le.om hogy a másik kisgyerek, vagy felnőtt ember, éhen hal-

De visszatérve az eredeti problémára,

nekem vagy elöszőr MUNKA kell, amit nem találok, de ha valaki segit esetleg beprotezsál valahova, azt nagyon megköszönném, vagy SZAKMA hogy utána abban dolgozzak.

De egyenlőre se szakmát nem tudok tanulni, mert nincs rá pénz, se elmenni dolgozni mert nicns papirom.

2017. nov. 14. 15:20
 59/112 A kérdező kommentje:

Itt mindenki ugyanaz a gykn aki válaszol a kérdésekre? Hogy emlékeznek a korábbi kérdésekre. Szerintem egyikötök sem, járt vagy jár igy most ahogy van.

Még a börtönben is ingyenes a tanulás-a raboknak, és melette dolgoznak.

2017. nov. 14. 15:21
 60/112 A kérdező kommentje:

Amugy előbb olvastam, egy kérdést hogy sok ballagó diáknak 18 évensek a szülők kifizetik a jogsit, és stb vagy legalább az egyetemi vagy szakma tandíjat.

nekem semmi, tehát eleve nem ugy indulnak a fiatalok, nem mindenki ugyanazon.

ha valakinek a szülei mindent a seg..ük alá tolnak a gyereküknek, és akkor ő lesz egy multi vállalatnak a vezetője is, stb ilyen világot élünk, Volt vagy van időm gondolkodni.

nekem az a bajom, hogy önéletrajzokat kell mindenhova küldeni. személyesen megjelenni, esetleg egy ingyen próbanap, aztán ha megfelelsz fel vagy véve, igy kellenne lennie, és nem úgy hogy 6 ezer emberből kiválasztanak 20at egy árufeltöltői munkára.

Van egy ismim. ő is 25 éves és szintén munkanélküli, ő mezőgazdasági diplomát szerzett ugyan de nem kap vele munkát.

Kérdztem tőle hogy ki tart el téged? Azt mondta hogy az apja, de most fog elvégezni egy fizetős informatikai tanfolyamot mert hogy azzal nagy rá az esély hogy kapni fog munkát,

2017. nov. 14. 15:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!