Kedves Emberek! Őszintén kérdezem a véleményeteket, szóval remélem, senki se veszi a kérdésem kötekedésnek, és nem értitek félre. Családon belüli bántalmazásról lenne szó, hogy miért van ez a kettős mérce?
Ez a cikk nem érdekes. Inkább azt mondja, kussolj.
Az egészben az volt a jó, hogy mivel tabu volt, nem tudták az emberek, hogy ennyi mindenkivel megtörténik.
De oké, tovább olvastam a blogocskát, ez ilyen nőknek beszóló. Cuki. A kussoltatásból tudni lehetett.
Nálunk is anyám volt a bántalmazó. Egyfelől szavakkal, másfelől csak csettintett nevelőapánknak, az neg úgy megvert minket, mint szódás a lovát. Volt, hogy reggel nyolctól este 11-ig térdelnünk kellett az előszobában, aminor elment mellettünk olyan maflásokat lekurt, hogy a taknyunk-nyálunk a falra fröccsent. Nem volt olyan eszköz a lakásban, amivel ne vertek volna. Sose felejtem el, egyszer, úgy kb hatodikos voltam sulis verseny volt és én napközis voltam bejött a napközibután (5után) az ofö meg egy osztálytarsam, hogy versenyzik az oasztály, de egy fő lebetegedett és nem tudják pótolni, ugorjak már be. Ofö tudta mi a szitu nálunk, úgyhogy ovatosan kérte meg, hogy ha nem gond otthon stb. Én tudtam, hogy aznap is megvernek otthon, így belementem. Megnyertük a versenyt. Iskolák versenye volt nálunk. Hazamentem olyan hét felé. Fogam kiverték, zúzódások, horzsolások, beszakadt dobhártya, belilult szem stb. Mintha egy kocsmai bunyó után, úgy néztem ki. Másnap az ofő elsírta magát. Kaptam aznap egy piros tollal beírt igazgatói dicséretet a versenyen elért teljesítményemért. Hazavittem és büszkén meg akartam mutatni, hogy nézzétek. Na, akkor megkaptam a masik felét a verésnek. Kis fing nyeszlett kölykök voltunk. Aztán ahogy nőttünk és erősödtünk, úgy egyre alabbhagytak ezek a folgok. Egy nap nevelőapám a hugomat akarta megverni. Akkor én ütöttem meg a nevelőapámat először. Megmondtam neki, hogy ha hozzá mer érni, én a sittre ő a temetőbe megy. Áldásos nevelésüknek köszönhetően valamit meglsthatott a szememben, mert soha többet nem ütött meg. Szerencsére elaludt cigivel az ágyában és halálra égett. Mèg a hírekben is benne volt. A gyermekvedelmi hálózat semmit nem tett, mindenki a homokba dugta a fejét vagy elfordult.
Bocs ha eltértem a kérdéstől, de még sosem írtam ezt ki magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!