Szerintetek? Nem nagyon bírom az apámat. Mindig szid hogy én egy senki vagyok bekepzelt kis ribi vágyok aki a föld felett jár. (Csak szerinte)
Mond meg apukádnak hogy mégis mit képzel hogy a lányát veri?
Ez nagyon nem normális, inkább ő van elszállva, aki üti a lányát..
Anyukád mit gondol erről?
Ha tudsz, beszélgess vele...mond neki, neked nagyon rossz hogy így viselkedik apád, és ne várjon semmi jót így..
Nem tudod szeretni? Bruhuhu.. ez van.
Uszas helyett akar boxolhatnal is es faterod helybe tehetned. Nem tudlak sajnalni mert nem ismerlek de annyit elmondhatok hogy ossze kell szedned magad. Megertem hogy faj de mivan ha az edesapucid aki kepes bantani teljesen bekkattan mert vmi hulyeseget csinalsz, es akkorat lekever hogy az aszfalton torik a koponyad?
Meg joval a baj elott muszaj valtoztatni. Irjak hogy beszelgessetek, stb, de szeritnem egy ember aki a veret bantja az nem apa. Egy ket pofon ha a gyerek hulye az nem gaz szerintem. De hogy egy ferfi igy bantsa a gyereket.. sajnalatos.
Ha megteheted cuccolj at mashova es vallalj melot ami segit onallosodni.
Fel a fejjel. #nemvagyegyedul....
"Én meg mondtam hogy fogalmam sincs. Erre ő nagyon kiakadt."
Bármibe lefogadom, hogy nem attól akadt ki jó apád, hogy nem tudtad, hanem inkább attól, ahogyan -valószínűleg jó flegmán- válaszoltál neki!
4-es!
Nem kellene minden tini-mesét elhinned!!
Rendőrség->látlelet->profit.
Komolyan, ha fizikailag nem tudod magad megvédeni fordulj a törvényhez.
#5 Tényleg nem, minden szülő tökéletes, ilyen nem létezik, a gyerek nyilvánvalóan hazudik mert nincs olyan apa aki elmebeteg módon bántalmazza a gyerekét, ha valakit bántalmaznak az a jó módzser hogy hazug hülye kis tininek tituláljuk és ettől minden megoldódik.
Látom nem dolgoztál még gyámügynél.
"Látom nem dolgoztál még gyámügynél."
Valóban nem. Én ugyanis tovább tanultam...
A gyámügyesek sokkal többet tudnak (és tanultak is tovább), mint te, te nem normális utolsó!
Kérdező: apád egy sz@r alak, ne csak ne szeresd, hanem vesd meg az ilyet egyenesen! Nem is apa... Jelentsétek fel, vetess látleletet, lehetetlenítsétek el, aztán soha többé ne is találkozz vele! Ha netalán véletlen látod, köpj egy nagyot! Ezt érdemlik a bántalmazók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!