Íme néhány kérdés amire senki se tudja a választ?
A menza levesében mik azok a kis átlátszó kockák amiket beleraknak?
Miért mondja mindenki, hogy csak egy igaz vallás létezik, amikor mindenki ezt mondja és mindegyik különbözik?
Hogy kerül a fűre lépni tilos tábla a gyep közepére?
Miért mosunk kezet evés előtt ha úgy is kést meg villát használunk?
- A kopasz emberek útlevelében a haj színe miként szerepel?
Miért vegyszerezzük tele az állatokat és a növényeket, amikor azokat úgy is megesszük?
- Ha nem lennének politikusok, akkor is ismernénk a hazugság fogalmát?
Hogyan írjuk a nullát római számokkal?
Miért tiltják be füvet sok országban miközben ugyanolyan egészségtelen, mint a cigaretta?
Miért kell felébreszteni a másikat, hogy megkérdezd, hogy aludt-e?
Ha fürdés után tiszták vagyunk, akkor miért kell kimosni a törülközőt?
Miért húznak bukósisakot a kamikázék?
Miért tartják egyes vallások, sőt törvénynek a gyors fájdalom mentes halált (öngyilkosság) bűnnek, míg ezeknek a lassú fajtáit nem? (cigaretta, drog, alkohol)
Hogy lehet a sorozat neve "Mission Impossible", amikor mindig megoldják az eseteket?
Miért öli az Egyesült államok a költségei felét a hadiiparba, miközben bizton állítják, hogy nincs meg a szükséges pénz az éhezés megállítására?
1. passz
2. mert nem mindenki lehet okos
3. odarakták
4. mert a kenyeret megfogod például
5. passz
6. a kártevők féken tartása miatt
7. persze
8. passz
9. passz
10. én ilyet nem csinálok
11. mert rajtad maradhat kosz amit csak a törölköző szed le, plusz bebüdösödik egy idő után, ha nem teszed
12. passz
13. passz
14. mert az a film hülyeség
15. mert nem az amerikaiak éheznek
Hogy kerül a fűre lépni tilos tábla a gyep közepére?
jedi erő!
nemtom, nekem egyszer cellux volt benne :)
passz, én ateista vagyok
odarakták a táblát aztán befüvesítettek :P
hát most gondolj bele, hogy ha nem mosnád meg, ilyen sárdarabok potyognának róla a tányérba... :D (am meg van amihez hozzáérsz kézzel, azért.)
egyszer nekik is volt hajuk gondolom...
mert hülyék vagyunk (és mert ezzel kínyírjuk a kártevőket, de azzal már senki nem foglalkozik, hogy magunkat is)
ismernénk hát. sárkányok sincsenek, de el tudod képzelni milyenek.
sehogy :D
ezt én is kérdeztem már párszor :D
én nem szoktam, de ha te igen... egészségedre :D
egyrészt nem minden koszt tudsz lemosni, másrészt nálam a törölközők napi 5x leesnek a földre, ahol a kutya is mászkál
jól esik nekik :D
nemtom
lehet csak mindenki másnak lehetetlen
nem ők éheznek tehát leszarják (meg az amerikaiak ált. mindent leszarnak ami nem amerikai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!