Titeket felköszöntenek a szülinapodon? Vagy ünnepkor pl karácsony? Tegnap volt a szülinapom és senki sem köszöntött fel a családból.
Utóbbi pár évben késve is de felköszöntöttek, de már azt sem. Olyan rosszul esik bezzeg ha róluk van szó étteremben bulit rendeznek jönnek a családtagok. Nem kell ajándék csak ne felejtsék el.
17L
Számomra megdöbbentő hogy vannak olyan szülők akik nem köszöntik fel saját gyerekeiket..
Őszintén sajnálom. Boldog szülinapot! Azt kivanom hogy ha majd lesz saját családod akkor megbecsüljenek es szeressenek!
Nem lehet, hogy készülnek csapni egy bulit vagy valamit? Szerintem még nem késő.
Sok boldog születésnapot!
Szia! Isten éltessen sokáig utólag!!
Velemaz fordult elő eddig, hogy elfelejtette valaki.
Nekem még sose felejtették el. El sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet elfelejteni. És persze én is fel szoktam köszönteni a családtagokat, barátokat.
Szerintem ez nagyon gáz egy szülőtől, hogy a saját gyereke szülinapját elfelejti.
Szülinapomkor és névnapomkor nem szoktak. Ami már csak azért is érdekes, mert a tesómmal 4 nap különbség van a dátumban és rá valahogy mindig emlékeznek... 17 éves koromig még vettem a "fáradtságot", hogy izgatott legyek és pattogjak a dátumot mondva nekik, utána már nem, azóta nem is köszöntenek fel. Persze, ha az ő szülinapjuknál nem reggel, hanem este hívom fel, akkor sértődötten ordibálnak, hogy nem ezt érdemlik tőlem. Finoman köszörülöm a torkom és megkérdezem, hogy mondd... hány évvel ezelőtt köszöntöttél fel te engem? Pár másodperc csend, majd az én hibám az egész.
Karácsonynál családi esemény van, ott kénytelenek tudomásul venni létezésemet.
23/N
Ez nagyon szomorú.
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok utólag is ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!