Titeket felköszöntenek a szülinapodon? Vagy ünnepkor pl karácsony? Tegnap volt a szülinapom és senki sem köszöntött fel a családból.
Utóbbi pár évben késve is de felköszöntöttek, de már azt sem. Olyan rosszul esik bezzeg ha róluk van szó étteremben bulit rendeznek jönnek a családtagok. Nem kell ajándék csak ne felejtsék el.
17L
Szülinapomon engem sem szoktak nagyon, "csak" szűk családi kör (anyám), meg egy két nagyon jó rokon, 1-2 nagyon jó barát szokott, mondjuk, idén pl éjfélkor felhívtak :D
Karácsonykor meg ilyenkor már inkább én szoktam írogatni mindenkinek. Én megtanultam lesz**ni. Már amennyire lehet :D
Boldog szülinapot! :)
Nagyon boldog születésnapot, így utólag is!
Sajnálom, hogy ilyen család jutott neked, de ez a jövőben még lehet majd sokkal jobb is. :) (persze nem ezekkel az emberekkel)
Látom, hogy két éves a kérdés, de csak ideírom, hogy engem sem nagyon köszöntenek fel,(csak pár ismerősöm és a három tagú családom van, én mindig köszöntöm őket, legalább egy Isten éltessen-nel) de az sokszor előfordult már főleg az utóbbi 10 évben, hogy a névnapomon egyedül a telefonszolgáltatómtól kaptam csak egy köszöntést.
Úgyhogy ha idenézel még: valahogy tedd túl magad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!