Kislányom (3 éves) vagy egy hete ahogyan kint sétáltunk semmiből semmi ezt kérdezte: apuci, ez lesz az utolsó karácsony, igaz? Megkérdeztem tőle, ki mondta neki ezt, azt mondta senki, csak ugy "jött" és tudja. Szerintetek?
mond meg neki, hogy ne spoilerezzen.
amúgy tuti fake
Először is: Tuti fake :D
Másodszor: mi van???! Unom már ezt a 2012-őt! Már a múlt szombaton meghaltunk! WTF... kétszer is lehet egymás után?
Az enyémek meg pár hete arról beszélgettek, hogy kihez mennek majd férjhez. 7,5 és 9 évesek.
Akkor lehet hogy csak nektek kampec.
Nem kéne minden hülyeséget komolyan venni.
Na meg ha egyszer kapunk a seggünkbe egy nagy meteort és kipusztul minden? Akkor mi a fenét tudsz csinálni ellene??? Semmit.
a kislány megjósolta a reptoidok közelettét vagy lehet hogy a lány egy álcázott reptoid.
De az ellenállás tesz róla, hogy ne ez legyen az utolsó karácsony!
2000 előtt egy nappal azt mondtam anyámnak,hogy " ez lesz az utolsó napunk... szeretlek." Négy éves voltam,mindenki csak nézett,de lám még élünk... van ilyen. Bőlcsödében,játszótéren,akárhol hallhatta... nem kell olyan nagyon komolyan venni.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!