Kislányom (3 éves) vagy egy hete ahogyan kint sétáltunk semmiből semmi ezt kérdezte: apuci, ez lesz az utolsó karácsony, igaz? Megkérdeztem tőle, ki mondta neki ezt, azt mondta senki, csak ugy "jött" és tudja. Szerintetek?
Az én lassan 3 éves kislányom meg azt mondta, hogy a macska dobálta tele a locsolót kövekkel.
nem kell őket komolyan venni.
13:44
és ha fent van az interneten akkor már igaz is, mi?
Nem biztos, hogy ezotéria miatt. Betegség miatt is lehet, csak öntudatlanul kicsúszott a száján. A gyerekek mondanak ilyeneket, és nem egy esetben van, hogy akkor már betegek.
Jó, bocs, nem akarlak halálra rémíteni, de nem feltétlenül a világvége az oka.
13:44
ó, hányszor hallottuk már hogy ekkor meg akkor vége lesz a világnak!
Na és ha fent van a neten? Attól mi változik? Én meg felrakom hogy kedden piros hó fog esni Mátészalkán, de attól még nem lesz igaz.
De lehet a gyerekednek lessz az utolsó, vagy a családnak.
Nem kell világvégére gondolni.
Kedves Kérdező!
Hála Istennek, hogy ennyire istenhívő a kislányod.
a kislányodnak kinyilatkoztatott Isten valamit, amit ő a saját nyelvén a saját szintjén tudott csak neked elmondani.
Valóban az idei karácsony lesz az utolsó, de nem azért, mert vége lesz a világnak, és mindenki meghal.
Azért ez lesz az utolsó karácsony, mert az emberek többé nem fogják ünnepelni a karácsonyt.
2012. december 21-én egyik pillanatról a másikra el fog terjedni a világon a baháí vallás, és a Kitáb-Í-Aqdas szent törvényeit fogják mindenhol bevezetni, így nem fogjuk többet ünnepelni a karácsonyt, és az újév sem december 31-én lesz ezentúl, hanem márciús 21-én, és 19 napos naptárt fognak bevezetni.
Hála Istennek, hogy ebben a korban élhetünk. Hála Istennek, hogy 2012. december 21-én már bőven harminc éves leszek, és harmincévesen élhetem át a nagy változásokat, és nemcsak történelemkönyvekből fogok olvasni róla, hanem azon kiváltságos embermilliárdok között lehetek, akik saját maguk tapasztalhatják meg a nagy váltást. Hála Istennek, hogy még 2012. december 21. előtt lettem baháí.
Üdv: Annazara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!