Akik közös udvarban, laknak szülőkkel külön lakrészben hogyan van a karácsony/szenteste. Hogy bírjátok, hogy az udvaron nem lehettek nyugodtan? Milyen egyéb problémák vannak?
Nekünk szerencsére semmi gondunk, jól kijövünk anyuékkal. Fiam pedig amint meghallja, hogy hazajöttek, rohan át hozzájuk -- enni :) meg játszani. Én nagyon örülök neki, hogy egy udvarban lakunk, sokat segítenek.
A karácsonyi menetrend: együtt vacsizunk náluk, majd ajándékozás ott, és átjövünk hozzánk, itt sütizünk és ajándékozás. Másnap vagy szintén velük és a testvéremékkel ebédelünk vagy anyóséknál a sógorékkal, 26.-án pedig uez, csak fordítva, ez mindig megbeszélés tárgya.
Mi anyósomékkal lakunk egy udvarban, de nagyon ki tud készíteni, hogy még ki se tettem a lábam már ott van, ja és még dolgozik is, már előre gyomorgörcsom van attól, ha nyugdíjba megy mert most sincs soha jobb dolga, hogy azt lesse mikor hova miért megyek.
A múltkor volt egy olyan mondata, hogy legalább ilyenkor hagy lássa, be nem jön ,mert tudja zavar(nem mondtam, hogy nem)De volt olyan hogy nyáron kint voltunk de.du több órát(persze végig ott ette a fene) este kimentünk még hűsölni egy kicsit, hát nem kijött még akkor is, nem tudok a férjemmel egy jót beszélgeni mikor hazajön, nem tudom figyelni miket talál ki a kisfiam, mert Ő mindig a nyakában van nem hagyja kibontakozni önállóan játszani, már nagyon elegem van belőle.
Mi nem lakunk egy udvarban... de régen egy házban laktunk. Rettenetes volt.
Mióta építkeztünk szenteste mindig azt mondjuk, hogy kettesben akarunk lenni. Persze anyukám - mivel egyedül él, mindig átjön egy rövid időre.
Az idén viszont megszületett a kisfiam. Nem tudom hogyan fogom őket lerázni... nem akarom, hogy elrontsák a szentesténket. Anyósom mindenbe beleszól, kritizál stb. Nagyon nem bírom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!