1-2 éves babával mi lesz a karácsonyi menetrend, ill. ha már nagyobb a gyerkőcöd, hogy telt a karácsony mikor ilyen kicsi volt?
24-én anyukám jött. akkor még külföldön éltünk. 25-én anyósomékhoz mentünk, aztán irány haza pár napra. akkor dédiéket látogattuk meg és pihentünk.
idén már itthon leszünk, 24-én de. dédizünk, anyukám valszín itt lesz velünk megint este, aztán 25-én megyünk ki a másik nagyiékhoz. ott leszünk kb 1 hetet.
A szentestét is leírnátok, hogy nálatok hogy zajlik? A fát a gyerkőc előtt díszítitek v. ő már készen látja?
A Jézuska hozza v. az Angyalok az ajándékot, stb........
:))
14 hónapos a lányom. 1 éve még nagyon pici volt, de akkor is és most is úgy lesz:
24-én délelőtt játszunk, főzök, majd ebédelünk, letessszük aludni. Míg alszik, feldíszítjük a fát. 2 felé átugrunk anyósékhoz egy kicsit, aztán anyumékhoz, ott vacsizunk és jön a Jézuska, majd este haza, itthon még karácsonyozunk, itt is lesz a fa alatt ajándéka, így itt is jön a Jézuska.
25-én anyukámékhoz megyünk délután, ott lesznek unokatesómék is mint minden évben.
26-án anyósékhoz délután családi rutyutyura.
(csak annyi változik évente hogy a 25-26-a felcserélődik)
Jövőre már 24-én jönnek hozzánk, mert elköltözünk és akkor már elférünk nálunk is, 25-26-án meg mi megyünk. (akkorra már 2 gyerkőc lesz)
Üdv. 14 hónapos kislány és 29 hetes pocaklakó anyukája
Szia
Nálunk 27 hós a nagyobb és 10 hós a kicsi.
24.-én reggel a gyerekeket leadom a nagyikhoz (anyós+após és anyukám is ebben a városban lakik), vagy mindkettőt apósékhoz vagy egyiket ide másikat oda, majd még kiderül.
Délelőtt a férjem feldíszíti a fát, én befejezem a konyházást ( a javával előre elkészülök hogy ne kelljen egész nap a konyhában állnom).
Ebédre hazajövünk, örülünk a fának amit az angyalkák feldíszítettek míg nem voltunk itthon. Anyukám velünk ebédel minden évben mert amúgy egyedül lenne. A délután folyamán mami elmegy (mindig kimegy a temetőbe meg templomba is), a szenteste csak a miénk.
25-26-27-én változó sorrend szerint meglátogatjuk a férjem szüleit(ott töltjük az egyik napot) és a nagypapáját meg a tesójáékat, apukámékat, és 1 napot eltöltünk anyukám nővérééknél akik néhány órás autóútra laknak.
Nálunk az angyalkák díszítik a fát és ők hozzák az ajándékot is. de mi is megajándékozhatjuk azokat akiket szeretünk és akiknek örömet akarunk szerezni. Ennek jegyében már most készítjük a nagyobbal az apró kis ajándékokat.
Pár év múlva már be fogjuk vonni őket a fa díszítésébe is de most még a meglepetés nagyobb öröm lesz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!