Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomat naon szeretem es jon a karacsony de nem tom h mit vegyek neki? leccy segitdetek mit lehet venni egy 16 eves pasinak? Naon varom a valaszokat :D:D:D
Figyelt kérdés
???2010. dec. 13. 16:02
1/11 anonim válasza:
Ebben a kérdésben a w-vel írás kivételével minden tinip*icsa sztereotípia benne van.
2/11 anonim válasza:
nyelvtankönyvet magadnak!Tudod milyen boldog lesz,mikor egy normális sms-t küldesz majd neki?!...
3/11 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy te mit vegyél neki,de te kérj tőle egy helyesírási szótárt...
4/11 anonim válasza:
Látom már mások előtték, amit akartam írni. Tré vagy:D
5/11 anonim válasza:
Ha úgy beszélsz, ahogyan írsz, akkor tegyél némasági fogadalmat. Annak biztos örülne.
6/11 A kérdező kommentje:
Már bocs de tudok helyesen irni es beszelni is csak siettem es azert irtam igy es amugy en nem helyesirasi oktatasokat kertem hanem hogy tippet adjatok mit vegyek es nem kioktatast bazzzz azert kerdes hogy valaszt adjatok nem h kioktasatok es aki szerint pcsa vok v tré annak csak annyi hogy mindenki magabol indul ki !!!ugyhogy legyszi rendes valaszokat adjatok elore is koszonom :D
2010. dec. 15. 14:14
7/11 anonim válasza:
A magyar helyesírás szabályai
8/11 anonim válasza:
pipere cuccok,vagy esetleg valami használati tárgy, ha cigizik ( ...) akkor zippo öngyújtót vagy valami edzőfelszerelés, ing, vagy valami szexis cucc, amit együtt tudtok használni stb. légy kreatív
9/11 anonim válasza:
UI pipere cuccok alatt dezodor, tusfürdő, aftershave (STB) -et értek
10/11 anonim válasza:
Ha már réóta együtt vagytok vehetsz neki órát. Ha nem, akkor parfüm, illatszerek, párna saját fotótokkal vagy póló, vehetsz még neki pólót, ha szeret olvasni könyvet. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem van közte használható:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!