Messze még a karácsony de, mit vennél egy 4,5hónapos lánynak és 2.5 éves kisfiúnak?
Én is ilyen gondban voltam tavaly :) A picinek nyugtató illatú sampont vettem, anyuka azt mondta, ennél jobbat nem adhattam volna, mert rengeteg a játékuk.
A nagyobbnak egy szép színes könyvet vettem (szereti őket), mindjárt át is lapozta- de ha nem tud vele bánni, akkor ne könyvet- akkor valami fejlesztő játékot, Legot. Játékboltban segítenek, ha mondasz kort és nemet.
külföldn még olcsóbbak is a fischer price játékok abban van minden korosztálynak való :)
én a 2,5 éves fiúnak LEGO DUPLOT vennék a lányzónak meg Fischer Price sütibödönt, zsiráfos golyópályát, ilyesmit, ezek kb 5-10 ezer ft ok :)
Nem mindegy, hogy most 4,5 hónapos és 2,5 éves vagy Karácsonykor lesz az.
Ha most 4,5 hónapos a baba: csörgőt, csörgős könyvecskét, műanyag lapozható könyvet,
ha Karácsonykor 8,5 hónapos lesz, akkor mászást, kúszást, állást segítő játékot, esetleg rugós hintát, amit az ajtóra lehet akasztani.
2,5 évesnek: autó, autó, autó, markolós, kukás, kicsi-közepes-nagy, színes mesekkönyvet, dinó figurákat, legot, fakockát, gyurmát-nyomókészlettel, nyomdát.
3 évesre nem tudok válaszolni, mert csak 2,5 éves a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!