Valóban a szeretetről szól a Karácsony?
Az én édesanyám egész évben kimutatta a szeretetét,a törődését,óvott védett minket.Én is ezt teszem.A kislányom nagyon várja a karácsonyt,és igazából az ajándékok kerülnek előtérbe hiszen Ő nem sok játékot kap egész évben.Sok hozzászólásból olvasom,hogy nem a sok játék a lényeg.De egy kiegyensúlyozott családban boldogok a hétköznapok is.
Boldog Karácsonyt Nektek.
Igen, boldogok a hétköznapok is, viszont karácsonykor több idő jut egymásra, és így igenis a szeretetről szól. Jó esetben. Persze az ajándékokról is, de ha jól csináljátok, akkor annak is az lesz a lényege, hogy milyen jó látni, ahogy örülnek annak, amit adsz. És ha ezt át tudod adni a gyerekednek is, akkor ő is ezért fogja várni és nem azért, hogy mit kap. Én gyerekkorom óta azért várom, hogy lássam az örömöt a szeretteim arcán. Sokszor az én ajándékaim ki se lennének bontva, ha nem szólnának rám, hogy én is bontsam ki. Megfeledkezem róla és örülök a másik örömének. De rájövök, hogy valószínűleg ő is szeretné látni, hogy örömet szerzett, így aztán persze kibontom én is.
Nem tudom... nálunk valahogy mindenki adni szeret :-) És együtt lenni, jókat beszélgetni, a gyerekekkel játszani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!