Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a karácsony, stb. így hogy kéne udvarolnom egy lánynak 15 éves. Sajnos téliszünet van, hogy érhetném el? (MSN,IWIW)
Nagyon köszönöm, IWIW-en már bejelöltem ha vissza igazol lehet bejövök neki vagy hadörüljön ez a marha xD
nah aztán elkéne kérni az MSN címét levélben ugye?
(meg van, de az illem!)
ha nem csak te néztél rá,akkor az már jelenthet vmit:)sztem ha már majd beszélgettek hívd el sétálni,vagy vhova:)és ha örül neki akár azt is megkérdezheted,hogy neki mihez lenne kedve.akkor garantált lesz a siker.
sok sikert! /manocska95/
Hát az a szemezés úgy kezdődöt hogy én elkezdtem nézegetni, ezt valahogy "kiszúrta" és ő is elkezdet nézegetni aztán egy kicsit elfordultam de a szemem sarkából láttam hogy ő is néz engem a szeme sarkából
SAJNOS SZÜNET VAN EZÉRT AZ MSN, IWIW. Egyébként őt nem így akartam megismerni de most máshogy nem menne! De ha segít Fortuna asszony akkor talán látni fogom az utcán :D
Szerintem az ünnepek után.. 27. körül talán. Ilyenkor sokan mennek rokonozni.. Nem hiszem, hogy ráérne (:
Ügyeslégy :P Szerencsés egy csaj lehet.. rendes pasinak tűnsz x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!