Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a karácsony, stb. így hogy kéne udvarolnom egy lánynak 15 éves. Sajnos téliszünet van, hogy érhetném el? (MSN,IWIW)
Figyelt kérdés
Nagyon kéne segítség!2008. dec. 23. 16:31
11/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy egy nagyon rendes és humoros lányról van szó :)
Az előbbi üzenet után hogyan tovább?
2008. dec. 23. 22:36
12/19 anonim válasza:
Ha rendes és humoros, akkor szerintem nyugodtan legyél vele nyitott, nem hiszem, hogy leugatna érte :D Én a helyedben elvinném valahova forrócsokizni. Jól esik az ilyenkor télen (: De persze egy egyszerű séta is elég. Szerintem kapcsolni fog, hogy mit szeretnél ^^
13/19 A kérdező kommentje:
Ott még nem vagyunk!
Egyenlőre valahogy beszélgetni kéne vele e-mail-be aztán MSN és esetleg utána közös programm
vagy mikor térjek rá a találkozásra?
2008. dec. 24. 10:57
14/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy most IWIW-en ismerősöm küldtem neki egy üzenetet hogy: Rem nem baj hogy bejelöltem mee az adatlapja szerint szimpatikus.
Ennyi, hogyan tovább?
2008. dec. 24. 11:02
15/19 anonim válasza:
Háth remélem nem így írtad neki, hogy mee :D
Viszont előbbutóbb gondolom válaszol.. Aztán írsz neki, hogy felveheted-e msn-re.
16/19 A kérdező kommentje:
Vissza írt: nem baj hogy bejelöltem :)
most akk kérdezzem meg hogy fel vehetem-e MSN-re
2008. dec. 27. 13:28
17/19 A kérdező kommentje:
írt a végére egy ":)" -it lehet bejövök neki elsőre?
2008. dec. 27. 13:35
18/19 anonim válasza:
viccesek néha a fiúk..inkább te tudd h mit kell tenni..nem mi akarunk vele járni XD
19/19 anonim válasza:
Hát nemtom nem egyszerűbb elkérni egy barátjától a mess címét? És ha megvan 3-4 beszélgetés aztán hívd el valahova sok szerencsét!!! Én drukkolok nked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!