Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal karácsony előtt, és nem tudom elfelejteni. Lépjek tovább?
Lépjek tovább, vagy harcoljak érte?:S
Én ég mindig nagyon szeretem, de neki már barátnője van.
Engem ez csesz fel h 9hónapot jártunk és ennyit értem h már 2 hétre rá van más neki. Ő mit érezhet?
Szakítottatok!!!! Ugye leesik?
Magányos volt, szenvedett 1-2 hétig, és szét unta az agyát, majd szexhiánya is lett, és szüksége volt egy lány ölelésére...ergo keresett egyet. Mivel szakítottatok tádáám!
Egyébként, halvány fogalmam sincs miért szakítottatok, és hogy lenne e esélyed még nála, ezt ebböl amit leírtál nem lehet megmondani! De szerintem lépj tovább, van más pasi is...
Teljesen megértelek,velem is ugyanez volt.csak velem 8.án szakitott bnöm.én nem tudom elfelejteni.ha ugy látod hogy van még esély akkor próbáld meg.
ha van kedved priviben beszélhetünk
Velem meg 7-én, én vagyok hamarébb :D előbb velem beszélgess
26 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!