Hogy fog rám emlékezni a gyermekem, ha meghalok?
8 és 2 évesek a gyerkőceim. Vajon mit fognak átélni most és később hogy fognak rám emlékezni, ha meghalok?
Vajon utálnak majd érte?
Megérthetik talán?
Szánni fognak?
Marad egy cseppnyi szeretet a szívükben, amit rám pazarolnak?
" nem ereznek mast csak megkonnyebbulest"
- legalább is most azt hiszed.
Attol fugg mit hagysz magad utan.
Azt hog felsultel es nem tudtad megoldani a problemaidat es gavan a halaba menekultel?
nem ertik meg utalni fognak erte
Ha valaki kuzd es meghal pl rakos vagy beteg sokka masabb mint aki gavan feladja.
Szenni nem fognak max szegyelni
Szertet egy gyava anya iranyaba? kizart
Senki nem szanja az ongyilkosokat inkabb szegeyli es lenezi
"Senkim nincs, akire lehet számítani, ezért nem írtam rá semmit. A szüleim alkoholisták, a gyerekek apja meg...kérhettem, hogy segítsen...tett rá. Egyedül élünk."
Anyukámmal ugyan ez a helyzet annyi különbséggel hogy neki nem alkoholisták a szülei hanem 5 éve halottak és apukánk pedig ha anyagilag nem is de ott van mellettünk. De hogy ő mitt csinált? Nem, nem adott be minket nevelő intézetbe/lett öngyilkos hanem FELNEVEL MINKET. El se tudom képzelni milyen lenne nekem és a 3 testvéremnek egy nevelő intézetben élni... folyamatosan eszembejutna miért nem ő nevel és mindig oda jutnék ki hogy cserben hagyott minket. Szerintem a te gyerekeid is így lennének vele... Úgy hogy jól gondold meg mit is akarsz nekik... hogy egy Boldog családban nőjenek fel... vagy ők is öngyilkosok legyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!