Hogy fog rám emlékezni a gyermekem, ha meghalok?
8 és 2 évesek a gyerkőceim. Vajon mit fognak átélni most és később hogy fognak rám emlékezni, ha meghalok?
Vajon utálnak majd érte?
Megérthetik talán?
Szánni fognak?
Marad egy cseppnyi szeretet a szívükben, amit rám pazarolnak?
Mindenki életében vannak mélypontok, sokan érzik úgy legalább egyszer az életben, hogy szar alakok. Nem szégyen segítséget kérni, sőt! Beszélgess valakivel; szomszéddal, barátokkal, pszichológussal. Lehet, csak kimerültél, mert sok minden szakadt a nyakadba. Az anyagi nehézségeket is meg lehet oldani, hidd el, más is megoldja, főleg, ha gyerekei is vannak.
Az öngyilkosság a lehető legönzőbb dolog. Te elmész, megszűnnek a problémáid, fájdalmaid, de óriási fájdalmat és dühöt hagysz magad után. Nem hiszem, hogy valaha megbocsájtanák a gyerekeid, hogy önként magukra hagytad őket.
Apám öngyilkos lett, amikor 10 voltam.... akkor roppantul fájt, gyerekkent nagyon hiányzott, most meg utálom ezért.... temetőben sem voltam nála....
Anyám én és 2 testveremmel maradtunk itt.... mi életünk nagyon nehéz volt... nagyszüleim is összetörtek... kollegái is... 1200 ember volt a temetesén, ha tudta volna mennyien szeretik biztos bem tette volna meg.... de ez nem számit...
Ő megtette, de ő nem is nyekergett és sajnaltatta magát... es gyüjtötte a kommenteket.....
Önző vagy... gyerekeid meg mit erdekelnek? Remélen még a sirodra is köpnek majd.
Írod, hogy azt szeretnéd, hogy jobb legyen nekik. Ha random megölöd magad az ő sorsukról meg a hatóségok döntenek, attól nem lesz jobb nekik. Több éves hercehurca, árvaházak, megpróbálják őket rátolni az apjukra, akiknek lehet nem is kellenek, stb.
Ha így döntesz, akkor legyen benned annyi, hogy előbb örökbeadod a gyerekeidet, keresel nekik egy olyan családot amit leírtál, hogy milyet szeretnél nekik. Végigkíséred az egész procedúrát és meggyőződsz róla, hogy jó helyük lesz a körülményekhez képest. Utána magaddal azt csinálsz amit akarsz.
Szóval nem tudod, pontosan mi lesz a gyerekeiddel, miután elpatkoltál - és képes vagy így itt hagyni őket? Azt hiszed veled rossz nekik? Intézetben, nevelőszülőknél jó eséllyel százszor rosszabb lesz! Nem lesz semmi stabilitás az életükben, nem lesznek gyökereik, lelkileg megnyomorodnak majd. Gyűlölni fognak téged, természetesen, és talán saját magukat is, amiért nem tudtak téged boldog édesanyává tenni.
Tehát: nyomorból még nagyobb nyomorba fogod őket taszítani. Ne áltasd magad azzal, hogy ettől majd jobb lesz nekik. Nem lesz.
Miben nyilvánul meg hogy szenvednek melletted?
Elhiszem hogy nehéz, de próbálj meg erőt meríteni a gyerekekből!
Milyen jellegű a problémád? Ezt még nem írtad? Hiteled van? Nincs munkád? Vagy mi a baj?
Exibicionista pi*** vagy!!
Gagyi kérdés hogy mit fognak érezni ha jó anya vagy hiányolnak majd ha meg azért írsz így mert mondjuk egy agresszív vagy velük akkor igen jobb lesz nekik.
De mindenkepp nagyon idegesítő a lemondó stilusod.Ilyen passzív embernek tűnsz akinek derogal küzdeni.
Én is 2 gyereket nevelek egyedül azért imádkozom hogy fel bírjam nevelni őket.
Ok a mindenem,az életemnel jobban szeretem őket.Soha nem hagynám el őket se így se úgy.
erdekes kerdes
az en esetemben
annak ellenere hogy a vilagon a legeslegjobban szeretem az edesapam, a halala egy megkonnyebbules lenne
mindig is probaltam megfelelni neki, a leheto legtobbet elerni, a legjobbnak lenni, mindig jo donteseket hozni, soha semmi hibat el nem kovetni, hogy neki megfeleljek, hogy azt mondja buszke ram
sosem sikerult
mindig negativ velem, mindig mindig
megkonnyebbules lenne, hogy ez a fajta kenyszer megszunt az eletembol, ami sok sok kaput megnyitna
ezt leszamitva igy atgondolva nem ereznek mast csak megkonnyebbulest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!