Hogy fog rám emlékezni a gyermekem, ha meghalok?
8 és 2 évesek a gyerkőceim. Vajon mit fognak átélni most és később hogy fognak rám emlékezni, ha meghalok?
Vajon utálnak majd érte?
Megérthetik talán?
Szánni fognak?
Marad egy cseppnyi szeretet a szívükben, amit rám pazarolnak?
Az marad meg bennük hogy a gyávaságod és az önzőséged miatt tönkretetted az életüket.
Mamámat a világháború alatt rendszeresen megerőszakolták a katonák, miután papámat elvitték Szibériába. Nem árulta el sosem hány férfi is erőszakolta meg, de rengeteg valószínűleg. Mégsem lett öngyilkos, mert ott volt anya és a két másik testvére, akikért felelősséget vállalt mikor megszülte őket. Abban az időben egyedül, nőként nevelni három gyereket borzalmasan nehéz volt, elvállalt minden munkát, volt hogy a napszámból ment úri házakhoz takarítani hogy a gyerekeinek meglegyen minden.
Felnevelte őket, a tőle telhető legjobb módon és nem futamodott meg. Aki öngyilkos lesz, arra csak egy szó van, hogy gyáva. Ha még kicsi gyerekeket is hagy maga után, akkor arra már szavak sincsenek, nem érdemli meg a sajnálatot, és a gyerekei szeretetét se.
Azzal hogy vállaltad a gyerekeidet felelősséget is vállaltál értük, ezért KÖTELESSÉGED megoldani a problémáidat és felnevelni őket. Ha nem teszed, megérdemled majd hogy minden alkalommal leköpjék a sírodat ha arra járnak véletlenül.
Kérdező, szépen kérünk, mondd el mi a baj.
Már annyi féle variációra gondoltam.
Ha megírnád őszintén, hogy mi a gond segítenénk.
Gyógyíthatatlan beteg vagy?
Anyagi gondjaid vannak?
Elhagyott a férjed?
Nincs hol laknotok?
Vagy egyszerűen csak súlyos depresszióval küzdesz?
Ne a halált válaszd, mint megoldást, mert a gyerekeidnek hiányozni fogsz, a kicsi nem fog Rád emlékezni. Idővel elmosódik az arcod a nagynál is.
Ráadásul gyűlölni fog, hogy elhagytad.
Tudom mit beszélek. A 19 válaszoló vagyok.
Én nem tudok elképzelni olyan problémát ami miatt elhagynám a gyerekeimet.
És abban ne reménykedj hogy megértenek majd. Valószínűleg gyűlölni fognak, és semmi jót nem fognak gondolni rólad.
Magadtól nem fogod fel, hogy hogyan emlékeznének rád a gyermekeid?Inkább arra gondolj és az eszetlenség megszünik a fejedben.
Valami rosszat követtél el?
Igen, ez lényeges. Kire maradnának a gyerekek?
Mert engem a nagymamám szeretettel felnevelt és én hálával gondolok rá.
Viszont piszok rossz volt az anyák napja. Eleinte fájt, de ahogy okosodtam, rájöttem nem éri meg anyu miatt sírni, hiszen ő döntött úgy, hogy eldobja az életét és vele együtt engem is.
Egy olyan helyre kell kerülniük, ahol szeretik őket. Ahol minden jó lesz. Egy olyan családba, ahol pl nagyon vágynak gyerekekre, de nem lehet. Ahol nem csak szenvednek.
ők jót érdemelnek.
48!
Honnan tudod hogy jó emberekhez kerülnek majd? Kivülről minden más... érted?
A gyerekeid így is úgy is szenvedni fognak emiatt.
Istenem, jobb lett volna, ha ezek a gyerekek meg sem születnek, mert amit művelsz velük, az kegyetlenség. Már most érzik, hogy nem vagy százas.
Persze, hogy összekapd magad és normális szülő legyél, az nevetséges ötlet, mi? Önző seeggfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!