Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fog rám emlékezni a...

Hogy fog rám emlékezni a gyermekem, ha meghalok?

Figyelt kérdés

8 és 2 évesek a gyerkőceim. Vajon mit fognak átélni most és később hogy fognak rám emlékezni, ha meghalok?

Vajon utálnak majd érte?

Megérthetik talán?

Szánni fognak?

Marad egy cseppnyi szeretet a szívükben, amit rám pazarolnak?

2017. szept. 14. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:
Nem öngyilkosság, hanem tudom jól, hogy nem vagyok idevaló és hamarossan el kell mennem innen. Ennél szebben nem tudom leírni.
2017. szept. 15. 08:21
 22/85 anonim ***** válasza:
94%
Ha van két kisgyereked, akkor "idevaló" vagy. Ne "szépen" írd le, hanem őszintén - mi a baj?
2017. szept. 15. 08:31
 23/85 anonim ***** válasza:
77%
Ez csak blabla. Egy gyáva szar vahy, aki fél élni, de azért életre hívott 2 gyereket is. Erre más szó nincs, csak az, hogy mocsok.
2017. szept. 15. 08:40
 24/85 anonim ***** válasza:
93%

Mi az,hogy nem vagy "idevaló"?

Amiért durva a világ?Ez a mi fejünkben is megfordul,de mégsem jut eszünkbe baromság.

Remélem, hogy nem hülyét csinálsz csak belõlünk.

2017. szept. 15. 09:43
 25/85 anonim ***** válasza:
82%

Ha ngyilkos akarsz lenni, én piszkosul megvetnélek érte.

Ocsmány, gyáva dolog, de a te döntésed.

2017. szept. 15. 10:09
 26/85 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, írd le mi a baj. Látod mennyi a segítő szándékú ember. Ha elmondanád őszintén, biztosan tudnánk tanácsot adni.
2017. szept. 15. 10:13
 27/85 anonim ***** válasza:
84%
Mit jelent, hogy nem vagy "idevaló"?
2017. szept. 15. 11:00
 28/85 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan dolog, amin egy beszélgetés segít, ez nem orvosolható gyógyszerekkel. Ha egy beszélgetés megoldaná ezt, akkor leülnék egy ismerőssel és átbeszélnénk... Csak szeretném, ha tudnák, hogy szeretem őket. Nem akarok én meghalni, hanem sajnos ez jön.
2017. szept. 15. 11:05
 29/85 szenes43 ***** válasza:
85%
Figyelj! Én az oroszlán (Leó)csillagkép Regulus(királyka)nevű csillagról származom de ha ide születtem a Földre akkor ide való is vagyok. A karma(sorskerék) nekem ezt vetette ki és neked is. Ebben az életciklusban ide szól a mandátumunk.Javaslom mint az ezotériában jártas személy hogy te ne akard felülbírálni sorsod mert mikor leszülettél ebbe a testbe tisztában voltál hagy vannak életfeladataid amelyeknek meg kell felelned. A két gyermek felnevelése ilyen feladat. Ne menj te szembe a karmával mert sokkal nyomorúságosabb testben és igen mostoha helyen fogsz újra leszületni.
2017. szept. 15. 11:08
 30/85 A kérdező kommentje:
Mindenki meghal egyszer, én is, ti is.
2017. szept. 15. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!